skorpio - Szeretgom.hu
skorpioarc

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

skorpio

Regisztrált:
2009. 10. 20. 21:40
Utolsó belépés:
2010. 10. 25. 0:23

2010. 06. 21. 21:26

Ez szimpla bűncselekmény.

2010. 04. 19. 8:51

Ez az az egyházmegyei program, amibe majdnem sikeresen beakasztott a képviselőtestület döntése a változtatási tilalom bejegyeztetésével? Ezáltal az egyház majden elesett a támogatástól?

Ja, és feltűnt már valakinek, hogy az elmúlt 20 év minden sikeres kulturális beruházása Esztergomban az egyházhoz kapcsolódik? (Szent Adalbert Központ, Papi Szeminárium, Szent Erzsébet Iskola) A városnak befuccsolt megalomán beton monstrumai vannak, de hol vannak a nagyszabású kulturális beruházások (nem szobor állítás), amik használhatók?

2010. 04. 17. 13:32

Ismét a Gondolából:

"A találkozót követően a pártelnök többek között a Fidesz–KDNP két képviselőjelöltje, Bodó Imre (Csongrád megye 1-es) és Bohács Zsolt (Csongrád megye 3-as körzet), valamint Martonyi János korábbi és leendő külügyminiszter társaságában végigsétált a Kárász utcán, ahol a járókelők közül többen is gratuláltak neki, helyi focidrukkerek pedig átadtak neki egy szegedi szurkolói sálat."

 

Meggyes is  vállalható  Esztergomban egy ilyen sétára, mondjuk a Maláta környékén? És drukkerek lesznek-e vajon?

Az stílusos lenne, ha meglátogatnák Amfetamint, miközben pet palackos rajongók integetnek Tamásnak.

Törölt felhasználó #43

2010. 04. 17. 10:40

Biztosan nem drogozott. A pet palackban kintről hozott be friss levegőt, hogy abból inhalálja az oxigént. Azt tartalékolta magának. Megpróbálta lebeszélni a többieket is meggyőzni magatartásuk tarthatatlanságáról, de nem hallgattak rá. Annyit tudott tenni, hogy 2 percenként hordta be kintről a levegőt abban az elhíresült "köcsögdudában". Persze passzív szívóként nem tudta a füst hatása alól kivonni magát, de állta a sarat. Ennyire futotta. Azóta lelkesen támogatja a Fesztergom drogprevenciós programját is. Nagy hatékonysággal.

Biztosan így volt, a Hídlap is meg fogja írni. Már csak azért is igaz, amit mond Tamás, mert akkor még nem büntették a fogyasztást. Logikus, nem?

2010. 04. 17. 10:04

Ezt írja a gondola.hu: A Fidesz elnöke végig látogat minden függőben lévő körzetet. Orbán Viktor szerint nagymértékben a második forduló eredményétől függ a leendő kormány összetétele.

Vajon miről beszélni neki a polgármester? Az 1998-as kampány időszak kellemes élményeiről? Orbán Viktor csak reménykedhet, hogy nem az esztergomi jelöltön fog múlni.