kanduregy - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

kanduregy

Regisztrált:
2007. 09. 02. 12:51
Utolsó belépés:
2015. 05. 18. 19:19

2007. 09. 10. 8:15

aSk írta: 2010-ig még 3 évet rombolnának tovább... már most is késő eltünniük....

kanduregy írta: Nem tudom mi lesz a szavazás vége. Nem tudom meddig türelmes ennek a gyönyörű városnak a csipkerózsika álmából ébredező lakossága. Azért a hirtelen változás nem hiszem, hogy jó lenne. Kik lennének az új jelöltek? Jó pártkatonák? Maradjunk a 2010-nél, és bújjanak elő azok már most, akikre szívesen szavazék!

Ki lenne az, aki ráülne egy puskaporos hordóra, aláírná saját halálos ítéletet? Ebből jól nem lehet kijönni, és a bátor ember jövője is meg lenne pecsételve. A testületi ülést nézve, úgy látom, már a bomlás jelei tapasztalhatók. A nyilvános megalázás nem a modern pedagógia módszere, sosem éri el a kívánt hatást, sőt! Jó lennne ha kivárnánk, mig önként mond le a trónról. A rombolások megakadályozására erős civil kritika!

2007. 09. 09. 21:20

Nem tudom mi lesz a szavazás vége. Nem tudom meddig türelmes ennek a gyönyörű városnak a csipkerózsika álmából ébredező lakossága. Azért a hirtelen változás nem hiszem, hogy jó lenne. Kik lennének az új jelöltek? Jó pártkatonák? Maradjunk a 2010-nél, és bújjanak elő azok már most, akikre szívesen szavazék!

2007. 09. 08. 20:12

becő írta:

Ötvennyolcas írta: Meggyes mondja: az Istvánnak nem a költözés, vagy az azt övező hercehurca okozza a legkomolyabb károkat, hanem a bizonytalanság, amit ezzel a mesterségesen gerjesztett hangulattal próbálnak egyesek elérni a szülők és a gyerekek körében

Tisztelettel jelzem: a szülők és gyerekek körében nemigen van bizonytalanság. Harag van, és sok minden egyéb - de a bizonytalanságon már lassan túlléptek. Bizonyosságot kapnak a valós tények, hozzáállások, szándékok.

Miközben mi megpróbáljuk megnyugtatni az érintetteket, valakiknek ezzel éppen ellentétes a szándéka.

Ha Polgármester Úr szerint az általa vezetett Önkormányzat eddigi és jelen kommunikációja és határozatai, fenyegetőzései megnyugtatják az érintetteket, az elég elkeserítő fogalomértelmezést jelent. Akkor legyen világosság: A FELSOROLTAK NEM NYUGTATJÁK MEG AZ ÉRINTETTEKET, SŐT, ÜTEMESEN FELLÁNGOLTATJÁK A KEDÉLYEKET.

Ha valami, akkor ez tönkre teheti a gimnáziumot, de remélem, idővel meglesz a felelőse ennek is. (Forrás: Hídlap, 2007. szeptember 8,)

Ha fenti idézetet kiragadva visszavetítjük Önökre, tisztelt Medgyes Úr - valóban igaz, minden szava. Remélem, idővel meglesz a felelőse ennek is - és meg is felel mindazért, amit, ahogy, és amiért tesz.

Az igazgatóhelyettesi státusz megszüntetése a megnyugtatás egyik hatásos eszköze?

2007. 09. 08. 11:13

joel írta:

Hídlap írta:
- Módosítja a képviselő testület az igazgatóhelyettesi poszt eltörlését?


- Jelen pillanatban erre semmi okunk, de az iskola jelenlegi vezetésének körét mindenképpen újragondoljuk

Szavazópolgárként kijelenthetem, hogy jelen pillanatban minden okom megvan, hogy a város jelenlegi vezetésének körét mindenképpen újragondoljam.

Csatlakozom