kanduregy - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

kanduregy

Regisztrált:
2007. 09. 02. 12:51
Utolsó belépés:
2015. 05. 18. 19:19

2007. 09. 21. 16:12

Mafia írta:

Lfc írta: ...ha leváltják Az Igazgatónkat, akkor milyen beállítottságú új vezetőt fogunk kapni...

Nem a politikai beállítottsága fog számítani... hanem az, hogy utálni fogja a sulit, aminek az igazgatója, és ott tesz keresztbe nekünk, ahol tud... :P

Azért ezt egy igazgató nem teheti, de valószínű, hogy már megvan a jelölt. Biztos jó pártkatona, aki szakmai úton nem tudott labdába rúgni, de egy kis politikai hátszéllel majd most fog karriert csinálni. Persze a tantestület megnehezítheti az,ő dolgát, de csak törvényesen, és az oktatás nem láthatja kárát. Ha sokan fogadják ellenszenvvel, úgyis veszi a kalapját.

2007. 09. 21. 16:02

Erus írta: Hallottam én is az adást, igaz utólag. Egy biztos. Tegnap volt kint a városházánál valaki ugy, hogy hallotta a felvételt, arra sétált, össze tudta rakni a képet, visszajött és kitartott - végig. Pedig nem jár senkije az Istvánba. Ez már valami, nem ? Most is ezer köszönet neki.

Meg az is , hogy az önkormányzat részéről nem mert senki megszólalni. Még védekezni is gyávák.

2007. 09. 19. 19:01

Ha az igazgató úr már tavasszal is csak izgatta a szülőket, miért most került sor erre a lépésre? Most már minden a helyén van, elindult a munka. Ez csak valami figyelemelterelés lehet! Miért nem lehet véleménye tanárnak, diáknak, szülőnek? Miért nem mondhatja el? Ez nem a huszonegyedik század? Nem demokrácia van? Az igazgató az iskola szakmai munkájáért felelős. Arról ő nem tehet, ha az önkormányzat munkájában néhányan hibát látnak, és ezt egyesek kifogásolják. És ha ezek az egyesek éppen tanárok, diákok, szülők? Esztergomban csak egyfajta vélemény létezhet? Az önkormányzaté? Az önkormányzat nem hibázik? Nem sülhet el akaratlanul is valami rosszul? Hát kik dolgoznak ott, tán istenek? Hol van itt egy kis alázat, egy kis empátia, megértés? Mikor beszéltek az utca emberével? Ha a helyi alpolgármester feleségének nézeteltérése van az ő főnökével, aki történetesen egy helyi általános iskola igazgatóhelyettese, akkor az a megoldás, hogy ebben az iskolában is megszüntetjük a helyettesi státuszt?

583/2007. (VIII.30.) esztergomi öh.

2007. 09. 10. 20:17

dsarosi írta: A drága önkormányzat elkezdett cukorkát osztogatni. Ebben az évben minden nagykorú esztergomi 1, azaz egy, (1!!!) alkalommal ingyenes belépési lehetőséget kap az Esztergomi Aquasziget Wellness Világába. Nem akarom már megint a sötét fellegekkel eltakarni az igazság fényét, de ez csúnya... Legalább adtak volna félévenként egyet, minden egyes évben. De persze spórolni kell, az iskolára is áldozni kellett (meg arra, hogy aki esetleg elkezdett rossz szemmel nézni rájuk, visszarántsák magukhoz - de ez csak feltételezés). A legjobb a levél első bekezdése: "A kormányzati intézkedések hatását tükröző anyagi és lelki problémákkal, feszültségekkel teli életünkben Esztergom, a gyermek- és családbarát város Önkormányzata kiemelten fontosnak tartja polgárai egészségének megőrzését." Undorító...

Arról nem is beszélve, hogy nyilvántartást is vezetnek arról, aki még nem vette igénybe a felajánlott lehetőséget. Én már kaptam olyan levelet, hogy szerintük nem voltam, menjek már. Ez még a nyitás utáni egyszeri alkalom idejében történt.

2007. 09. 10. 8:36

A lap szép, színes. Már ami a képeket illeti.Talán kicsit nagyok. Mintha a múlt héten a Fürdő Szállóról ezt a fotót már láttam volna. Ha nem, bocs. Az autós cikkeket valaki szponzorálja? akit érdekel ez a téma vegyen szaklapot! És az érem egyik oldala?