kanduregy - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

kanduregy

Regisztrált:
2007. 09. 02. 12:51
Utolsó belépés:
2015. 05. 18. 19:19

2007. 09. 25. 19:31

Mafia írta:

Tomi írta: Meggyes Bácsi, mert úriember minden tert lefoglat állítóólag. Tehét elvielg a Rákoczi térre nem mehetünk.

Amit itt, szeretgomon látsz a hírek közt, az már leszervezett, biztos dolog.

Tényleg csak a meghirdetett terület van? Kicsinykénel tűnik, nagyobbra számítok.

2007. 09. 25. 16:12

forrest írta:

ági írta: Nem ismerem Sitku Pált , én még Székely Jenő igazgató idejében érettségztem az Istvánban. Akkor öt helyen folyt a tanítás és rendben ment minden , hozzá kell tennem, hogy Székely igazgató úr nagyon erélyes ember volt, de ha problémánk volt nyugodtam elmondhattuk. Azt hallottam hogy Sitku Pál úr jó tanár. Azonban nem tudom megérteni, hogyha ő olyan jó tanár, akkor hogy engedheti meg, hogy a diákjai a tanulás helyett azzal legyenek elfoglalva, hogy az ő igazgatói székéért harcolnak. Ha a gyerekem oda járna, azonnal átiratnám másik iskolába...

Az én gyerekem odajár és eszem ágában sincs máshova iratni, mert a legjobb középiskola esztergomban (talán ez is baj). Én a gyermekeim érdekét nézem nem másokét. Ezenkívül lelkiismeretfurdalásom van hogy amikor a Dévényi tanár urat nagyon hasonló körülmények között kirúgták, mi diákok a kommunizmusban nem mertünk semmit csinálni. Mint későbbi BME-n végzett mérnök büszke vagyok a műegyetemi és most az istvános diákságra. Azt csinálják amit az apáik nem mertek. Hogy a tanulás mellett mással is foglalkozniuk kell az a "Tizenkettek" bűne, akik felhergelték őket.

Nekem nem jár gyerekem az Istvánba, Mi sem oda jártunk. Felháborít viszont ez a diktatórikus vezetési stílus, a bosszú azok ellen, akik más véleményen vannak. Felháborít, hogy a város vezetése nem veszi emberszámba a választópolgárokat. Felháborít, hogy nekem jót akar, anélkül, hogy megkérdezné, én akarom-e? Felháborít, hogy alattvalónak tekint, fenyegetőzik, ultimátumokat fogalmaz meg. Felháborít, hogy megpróbálja megfélemlíteni az embereket. Ezért ha lenne gy virtuális osztálya a giminek, szívesen beiratkoznék. Az igazgató urat sem ismerem, de szerintem megfelelő osztályfőnök lenne.

2007. 09. 23. 11:04

göregábor írta: Mivel a főszógabíró nem tudott mögnyugtatóan mökfelelni a kérdésekre a fojosón, így kisebb zúgolódás támatt a zelégedetlen lyelenlevők köriben, melynek folyományaként, egy ismeretlen tyúk átall kipottyantott tolyásnak láccó tárgy röppájájának vége tanákozott a főszógabíró felsőruházatának matérijumával, minek következtiben egy dejákhoz közel álló szülő, kinek a keziből a tolyásnak láccó tárgy a fizikai törvények relytéjes fojása úttyán elhagyta nyugalmi állapotát, tsendőrség átalli elvezetésre lött ítétetve.

bővebben: www.szeretgom.hu

A tojásdobálással én nem értek egyet . Nem kéne átvenni ezt a harcmodort. Egyébként a Magyar Hírlapban (tulajdonos váltás előtt kedvenc lapom, amit máig kézbesítenek, pedig lemondtuk az előfizetést) egyenesen tojászáporról írt. Igaz nem címlapon. Sajnos az országos megjelenés csak akkor kívánatos, ha a tudósító nem sajátos szemüvegen keresztül látja az eseményeket.

2007. 09. 21. 22:49

Remélem nem valami elkötelezett híve volt. Azért valamit tenni is kéne, hogy ez legyen a végeredmény.

2007. 09. 21. 16:29

Lfc írta: Csak sajnálni tudom, hogy iskolánk így lett híres az elmúlt időkben.

Tényleg nem jó, hogy ezért szerepel mindenhol az István. A tiltakozáson szerintem kevesen voltak. Mégis riadalmat okozott ez a néhány ember. Nem tudom mennyien lennének a tüntetésen. Ha kevesen, az nekik jó. De legyünk optimisták! Arra nem gondolt a mi igen tisztelt polgármesterünk, hogy ezek a diákok a következő választáskor már jónéhányan szavazópolgárok lesznek. Remélem ez az esemény olyan tananyag volt számukra, amit nem felednek. Ez a csata most elveszett, de lesz lehetőség viusszavágni, demokratikus eszközökkel.