Venci - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Venci

Regisztrált:
2009. 10. 05. 20:16
Utolsó belépés:
2010. 03. 23. 20:21

2010. 03. 23. 20:37

Tisztelt Kárpátia zenekar!

Szemenszedett hazugság a gyűlöletportálon leírtak!!!! Egy olyan ember vergődése aki nem találja a helyét a világban, mindenhez kapkod átgondalatlanul csak érvényesülni tudjon. Természetesen ezért (a sikertelenségért) mindíg más a felelős.

Kedves Kárpátia!!!! győződjetek meg személyesen a levélben leírtakról és ne döljetek be egy olyan embernek aki jót soha nem tud cselekedni csak ahol tud árt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

 

2010. 03. 22. 20:47

Nem én írtam, máshol olvastam de ide is tökéletesen igaz:

A munkások helyében én egészen biztos a zsákot ennek a hülye fotósnak a fejéhez vágtam volna:Hát ez nagyon találó és tökéletesen igaz:

"A "tinó" csatlakozott az "ökörhöz", csak a baj az nincs önálló gondolata egyiknek sem. Pontosan tudják hogy hazudnak , félrevezetik a választó polgárt de kicsinyes, szarházi , önös érdekből itt csaholnak ahova még beengedik ezeket az "ökröket" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nehéz leírni, de meg kell tennem, vírus ez az ember("az ökör"),Esztergom legkártékonyabb vírusembere, akinek lelkisége, szellemisége fertőz. Morálról, becsületről, hazája iránti felelősségről itt már nem lehet beszélni, mert minden megnyilvánulása értékelhetetlen a gondolkodók számára. Vajon mi hajthatja őt? A pénz, a hatalom újbóli megszerzése, megtartása, a gonoszság, a küldetés, avagy egyszerűen az őrület? A kérdésekre nem egyszerű válaszolni. Átverési képességét, olykor túljátszott, mesterien átélt szónoki fordulatait még Hitler is megirigyelhette volna. A mai magyar politikai életben nincs még egy olyan ember, aki a saját maga és egyes politikustársai által elkövetett bűnöket hihetőnek láttatva szemrebbenés nélkül az ellenzéki politikusokra hárítja.
A rinocérosz bőre kutya füle ahhoz képest amilyen vastag bőr neki a pofáján van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!""

 

2010. 03. 19. 14:09

Az oldalon csalnak, mert "venci" néven közlik a véleményemet. Közöm nincs a "venci" nevűhöz de a névhez sem. Több hónapja ez a név jön be.

A tulajdonos abbba hagyhatná a trükközést. Rajta kívül van más is aki ért ezekhez a gyerekes dolgokhoz és le tudja ellenőrizni.

2010. 03. 19. 14:05

Horváth Mihály véglegesen húzzon el a városból, ha pedig tenni nem akar a városért a bekiabálást fejezze be!!!!!!!!!

2010. 03. 12. 22:17

A baloldalon azonban ma nem a hagyományos értelemben vett erkölcsi és értelmi szinten álló választópolgárok maradtak.ez a meg állapítás sem piskóta!