Venci - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Venci

Regisztrált:
2009. 10. 05. 20:16
Utolsó belépés:
2010. 03. 23. 20:21

2009. 11. 05. 18:04

 AZ MSZP-KAMPÁNY ELEMEI (ÉS CÁFOLATUK) A KÖVETKEZŐK:
 Azt állítja az MSZP, hogy a távhő áfájának csökkentése 17 milliárdot hagy az embereknél, a kormány azonban a költségvetéssel 55 milliárd forintot vesz el a fűtéstámogatásból. Tehát az embereknek többet kell fizetniük innentől kezdve, közben pedig azt hazudják, hogy a távhőáfa-csökkentéssel könnyebb lesz az embereknek.
 A "segély helyett munkát" szlogenjükben van némi diszkrét báj éppen most, amikor 10,3 százalékra nőtt a munkanélküliség.
 A szocialisták szerint több fizetés marad az emberek zsebében, miközben az idei év sorozatban a sokadik, amikor csökken az emberek reálbére.
 Azt mondják, hogy nő a közbiztonság. Ilyet csak olyan ember mond, aki vagy elvesztette a józan eszét, vagy nem itt él.
 Az MSZP a hitelesek megsegítéséről beszél, miközben sorra zajlanak a kilakoltatások.

Greiner úr, néhány rövid mondatban reagálna ezekre a felvetésekre, témánként, mint kongresszusi tag.

2009. 11. 05. 14:39

Laci és Anett korzikai repülőútja, tréning, tizennégy ember lovas kocsikázása - ilyen és ehhez hasonló indokok szerepelnek Font Sándor fideszes képviselő szerint azokon a számlákon, amelyeket a szocialista kötődésű Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület állított ki az agrártárcának. A Gráf József vezette Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumon keresztül javarészt uniós forrásból az elmúlt négy évben több mint 1,3 milliárd forintot kapott az egyesület, amelyik Kazáron ugyanazon a címen volt bejegyezve, ahová Gyurcsány Ferenc fő bizalmasának, Ficsor Ádám szocialista kampányfelelősnek a nevéhez köthető Balegyenes munkacsoport. A szervezet félmilliárdot kapott csak arra, hogy a nemzetközi válság hatásairól tájékoztasson vidéken. Tegnap megírtuk, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szabálytalanságokat állapított meg a számlák és igazolások körül.

B

 

2009. 11. 05. 14:36

A Legfelsőbb Bíróság tegnap felülvizsgálati eljárásában úgy döntött: nem voltak jogsértők Orbán Viktor kijelentései az uniós pénzek felhasználásáról. Orbán korábban kijelentette: az országon nem látszik meg, hogy ezek a támogatások az országba érkeztek. Utalást tett szocialistákhoz kötődő személyekre, így Weiszenberger Lászlóra és Zuschlag Jánosra, és kiemelte Bajnai Gordon felelősségét is, aki az uniós pénzek felhasználásáért felelt a korábbi szocialista kormányban. Bajnai ezért perelte be Orbán Viktort. A miniszterelnök mindkét fokon vesztett, és végül felülvizsgálati eljárást kezdeményezett, ám hiába. A mostani döntés ellen további jogorvoslatnak helye nincs.

2009. 11. 04. 22:49

Na maradjunk annyiba úgy hergelitek magatokat ahogyan akarjátok, azt idéztek akit akartok de majd utólag visszatérünk rá:

én azt mondom értelmetlenül te azt mondod nem. Én azt mondom eldőlt te azt mondod nem dőlt el. AZ IDŐ ENGEM FOG IGAZOLNI ha tetszik ha nem. Azért remélem tudsz ettől aludni.

2009. 11. 04. 22:28

Ennyi hülyét egy rakáson, már régen lezárult minden jelölés ezek meg most bohóckodnak. Tök nevetségesek vagytok fiúk,lányok!

Ja és rohadtul hír hiányban szenvedtek az is kamu . Na de nektek az is jó!