emarci - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

emarci

Regisztrált:
2009. 10. 03. 0:11
Utolsó belépés:
2010. 10. 22. 15:07

2010. 10. 22. 15:19

Azt együttműködésnek nevezitek, hogy Tétényi előzetesen sekit sem keresett meg az alpolgármesteri felkéréssel a Fideszes képviselők közül? Csak az üllésen csinált ebből egy botrányt, amikor nagyon jól tudta, hogy a Fideszből senki sem vállalja. Ez a betartott ígérete? Ez a botránymentes Esztergom? Küszöbön üldögélés csak a botrány kedvéért? Pedig kapott volna másik irodát, ameddig a törvény adta időn belül kiköltözik a leköszönő polgármester. Felháborító. Az elmúlt két hétben több botrányt kavart Tétényi, mint az elmúlt fél évben Meggyes. Ez aztán igazi változás! Ja és Bejó úr pedig biztos jól kereshet az órás boltban üldögélve egész nap. Biztos van aki ezért jól meg is fizeti...

2010. 03. 22. 21:18

A ti köpönyegforgató Jónásotok mondta, hogy a jogerős bírói végzést végre kell hajtani. Akkor mi a problémátok? Mindig valami marhaságot próbáltok felfújni, de már senki sem hisz ennek az oldalnak! 

2010. 02. 13. 14:11

Már elnézést a kifejezésért, de nem vagytok normálisak. Tudtommal egy plakátot folyóiratot, illetve bármilyen hírforrást olyan személy, szervezet kiadványaként feltűntetni, amihez semmi köze sincs, az a bűncselekmény kategóriába sorolható. Ugyan akkor szerintem vannak még jóérzésű esztergomi polgárok, akik majd ezekre a plakátokra rá fognak írni valami hasonló kifejezéseket: "mocskos szeretgom" stb. Mint ahogy ezt jóérzésüek már megtették Winkfein Csaba hazaáruló szocialista képviselő plakátjaival. 

2010. 02. 11. 15:16

"A kuruc infóban meg mostanában a fiatal baloldal hívei előszeretettel írogatnak jobboldali politikusok elleni lejárató hozzászólásokat, amiknek semmi köze a valósághoz."

Ezt írtam, és ezt állítom. Nem csak jó magam, hanem több hírforrás is ezt állítja, talán még TV is foglalkozott vele. Ezek szerint az olvasás és értelmezés nem megy neked. Ismételten kiderült, hogy a tájékozattlanságod miatt megint félre kívánod vezetni az embereket. Kiforgatod más emberek hozzászólásait. Ez nem szép dolog.

2010. 02. 11. 14:57

Ezt a cikket most úgy ajánlod, mintha Budaházinak nem lett volna már összetűzése a törvénnyel. Most is csak azért jelölteti magát, hogy mentelmi joga legyen, és elkerülje a felelőségre vonást. A kuruc infóban meg mostanában a fiatal baloldal hívei előszeretettel írogatnak jobboldali politikusok elleni lejárató hozzászólásokat, amiknek semmi köze a valósághoz. Orbán Viktor is jó polgármesternek tartja Meggyes Tamást, akkor neki igaza van! Sokkal hitelesebb személyiség, mint ezen oldal üzemeltetői közül bárki.