Eszmom - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Eszmom

Regisztrált:
2009. 09. 25. 15:37
Utolsó belépés:
2012. 10. 03. 10:01

2011. 10. 25. 13:05

 A Civilhetest Kovács Géza alapította, találta ki! A féltékenység minden sorából érződik, érdekes Kovács kitalálása, pont most, amikor nagyon jót tesz. Valakiknek megint a tyúkszemére lépett. Talán az Önére is?

 

2011. 10. 09. 21:40

Ez hazugság, több okból. Dániel például megvolt hívva!

2011. 10. 05. 13:49

Mint Meggyesék! Üvöltés

2011. 05. 26. 12:28

Pataki István és Takács (öngyilkos) István!

2010. 04. 26. 21:50

A Fidesz nagy bukásához kellett a kétharmad!

 

Személy szerint örülök a Fidesz kétharmadának!

Nem gondoltam volna, hogy meglesz a teljhatalom, de el kell ismernem Kubatov jó munkát végzett, profin mozgósították a közel egymillió cigány választópolgárt is.

Szervezetten, ígéretlózungokkal, konzervvel és sörrel, de elnyerte Orbán a romák bizalmát. Volt ahol nem kellett ajánlani semmit, csak megemlíteni, hogy a Magyar Gárda mögött a Jobbik áll, félelmébe akkora keresztet húzott „Kolompár”, amit csak akkor szokott, amikor a nevét írja alá.

A magyar megint valami ellen szavazott, nem rakta magasra a mércét. Ezt tette 1994-ben is, amikor nosztalgiából visszaszavazta a kommunista utódpártot, az MSZP-t, mert az MDF ellen szavazott. Akkor az egész ország volt vörös. Az MSZP 54 %-ot, az SZDSZ 18 %-ot kapott, a Fidesz meg egyénileg egyetlen mandátumot sem szerzett, épphogy bejutott az Országgyűlésbe. ( Aztán mivel a Bokros csomag ellen szavazott a magyar 1998-ban, a Fidesz az MDF-el és a FKgP-vel megnyerte a választást!)

Most a Gyurcsány-korszak ellen voksoltak ugyanazok, akik már nemegyszer hatalomra juttatták hol az MSZP-t, hol a Fideszt, aztán megint az MSZP-t, most meg újra a Fideszt.

Ez az oda visszaváltogató - zsidó- következménynélküli váltógazdaság jól ki van találva. Soha nincs felelős és felelősségre vonás!

A Jobbik 47 emberrel az Országgyűlésbe jutott, ezt akárhonnan nézzük, nagy siker! Úgy látom, ha következetes a Jobbik és megszabadul a gazembereitől, az a párt lehet, amelyik a Fideszt végre legkésőbb 2014-ben a pokol fenekére küldi! Az MSZP után.

Féltem Vona Gáborékat, hogy lesz-e erejük következetesnek maradni?

Örömteli, hogy sürgetik az adócsökkentést, az elszámoltatást, a közbiztonság megerősítését, az önhibájukon kívül eladósodott emberek melletti önvédelmi kiállás is dicséretes. Következetesen az Orbán ígéretekre válaszként, száz nap türelmi időt sem adnak a Fidesznek, de mégis hiányérzetem van. Arra gondolok, hogy a megfogalmazott négy pontjuk már most hiányos, az ötödik elveszett. A politikusbűnözők mentelmi joga elleni harcra gondolok!

Ez az egyik legfontosabb és a választók által joggal követelt programpont.

Ahogy a Fidesznek az elszámoltatás, a Jobbiknak a mentelemi jog eltörlése! Ráadásul a Fidesz is a mentelmi jog ellen volt a kampányban, akkor tessék ezt a helyzetet azonnal kihasználni.

Meggyőződésünk, hogy Budaházy György nem véletlenül van előzetesben és a Magyar Önvédelmi Mozgalom sorsa erőteljesen összefügg Budaházyval. A beépült cionista karrierista gazemberek árulása kellett az utcai ellenállás elsorvasztásához.

Most a politikusoké és az ígérethalmazoké a terep. A vörös színárnyalatának örömmámorában úszik az ország, narancssága minden. Egy-két hónap és elfordul a közvélemény a politikusoktól, kiderül, a jövőben sem lesz kolbászból a kerítés és az osztogatott Fidesz hűtőmágnes hónap végén nem tölti fel a hűtőt!

A kiábrándulás hatalmas lesz! Az LMP sajtótájékoztatóján például hatan álltak Schiffer András mögött, abból Schifferen kívül öt volt zsidó, így kijelenthetjük, az SZDSZ is átmentette a hatalmát.

Ráadásul a Likud testvérpártjáé a hatalom, megrészegedett helytartója nem véletlenül 2010. április 25-i forradalomról beszél.

Feledi, hogy a teljes politikai és gazdasági felelősség az övéké, és ha nem lesz változás, felelősségre vonás, elszámoltatás, a kiábrándult szavazók egy része a Jobbikot fogja választani, míg a gyorsabb változtatást akarók az MTV után megindulhatnak a Hír-Tv és az Echo Tv székháza felé.

A történelem ismétli önmagát, most a Jobbik nem szerzett egyéni mandátumot, kísértetiesen hasonló a helyzet, mint 1994-ben!

 

Nagy bukás van készülődőben!

 

Kovács Géza

Magyar Önvédelmi Mozgalom

tiszteletbeli elnöke

2010. április 26.