Bakos Péter - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Bakos Péter

Regisztrált:
2009. 09. 15. 8:19
Utolsó belépés:
2010. 02. 04. 21:47

2010. 01. 28. 9:13

 

Kedves Esztergom-anno.hu!

 Úgy látom Ön nem akarja megérteni,hogy a Jobbik a jelenlegi művelődési házba szervezte a rendezvényét nem pedig a jelenlegi zsinagógába. Szerintem miden az amire használják. Jelenleg tudomásom szerint művelődési ház!

 Ha elfogadnánk az Ön gondolatmenetét,akkor abból egyenesen következik az,hogy mindazok akik nem szeretik és kritizálják Esztergom jelenlegi polgármesterét és „hivatalát", az ne ott intézze ezentúl a hivatalos ügyeit, mert amilyen véleményük van róluk azok azután ez nem volna „elegáns"!

Üdv.

2009. 10. 28. 14:36

 

Kedves Szeretgom olvasók és Endrédi Úr!

 

Bakos Péter vagyok az esztergomi Jobbik alapszervezet jelenlegi elnökhelyettese.

Ha már Endrédi úr oly kedvesen „táncba hívott", pontosabban megkért jelenjek meg nyíltan eme színtéren hát legyen. Nem mintha bármiféle joga volna hozzá, hogy ezt kérje - sőt ezzel a ki ha én nem stílussal talán már kissé el is szaladt vele a ló -,de hát ezen ne múljon a boldogsága!

Endrédi úr legutóbbi beírásairól, folyamatos „jobbikos beszámolóiról", „szenzációs leleplezéseiről" Bagaméri jutott eszembe Csukás István: Keménykalap és krumpliorr c. regényéből. Hisz most ő lett „ az utca" vagy ha úgy tetszik a Szeretgom hírmondója Jobbik ügyekben. Szinte hallom a kiáltást:

 

„Itt van, megjött Bagaméri, ki fagylaltját maga méri!"

 

Jelen esetben persze a fagylalt szót mindenki kedve szerint helyettesítheti más ide illő szóval.

És itt egy újabb párhuzam villant be hisz ezt a szerepet a filmesített változatban a világhírű Alfonzó játszotta, akiről nekem először a bűvészkedés ugrik be.

Nos ezt a bűvészkedést látom most mind Endrédi úr viselkedésén és szavain, mint a neki -persze cseppet sem érdekből és számításból- hajbókoló Szeretgom-os „prominens"személyiségeken.

Az egyik szemem sír, a másik nevet mikor olvasom ezeket a hozzászólásokat.

Egyrészt szomorú vagyok, hogy az olvasók egy ilyen ember, provokáló,rosszindulatú és mocskolódó írásai alapján alkotnak véleményt rólunk esztergomi  vagy éppen tokodi Jobbikos tagokról. /bár bízom benne sokan átlátnak már a szitán/

Másrészről viszont örülök mert szerintem Endrédi úr minden egyes önmagát egekbe dicsőítő szavaival, öntelt és pökhendi kijelentéseivel amivel támadja, gyalázza személy szerint is a tagjainkat saját politikai pályafutásának ássa meg a sírját.

Endrédi úr  gőzerővel győzköd mindenkit elvekről becsületről emberi tartásról,kilépésének nemes okairól csak közben meg arról feledkezik el, hogy az utolsó pillanatban lépett a távozás mezejére hisz kezdett forró lenni a lába alatt a talaj. Belső vizsgálatunk eredményes befejezése után ugyanis érdemei elismerésével ugyan de páros lábbal rúgtuk volna ki!

És itt említem meg újra, hogy mindezt csak magának köszönheti!

Új főellenségének titulált Tóth Ferivel kapcsolatban pedig /bár nem hiszem, hogy neki szüksége lenne az én védelmemre/ engedje meg, hogy elmondjam: minden nézőpont kérdése!

Az én szememben például az ön által „Senki"-nek evezett személy /!/ 100 Endrédivel is felér! /"1db gipszkarton csavar ide vagy oda"/

 

Enrédi úr!Ön azt mondta nem akar lesüllyedni a mi szintünkre!Sajnálattal tudatom önnel, hogy már rég mélyebben van!Ha visszaolvassa saját írásait láthatja maga is, hogy ezt a stílust,hangnemet, ezt a sárdobálást nem „mi", hanem ön kezdte!

Tisztelettel kérem,hogy fejezze ezt be minden fórumon mielőtt még ön is összesározódna a nagy dobálástól!

Köszönöm!

 

 Ezzel az üggyel kapcsolatban én a magam részéről a továbbiakban nem kívánok megnyilvánulni!

 

Tisztelettel:

 

Bakos Péter

az esztergomi Jobbik alapszervezetből

2009. 10. 16. 14:14

 

Látom Miavecz úr nem vette az adást!

Hát megkérdezem még egyszer.

Tehát pl. önnek mi a válasza a korábban feltett egyszerű kérdésekre?

 

Csupán csak egy nyilatkozatot várunk öntől /is/!

 

Egyébként meg ön nem a Jobbik véleményére kíváncsi,hanem csak más fa@ával szeretné verni a csalánt!

Kis huncut!

2009. 10. 16. 10:16

 

Itt a lehetőség,hogy a Jobbik nyilatkozzon a közelgő télről és mellékhatásairól!

Itt a lehetőség,hogy a Jobbik nyilatkozzon miért kel fel a nap!

A Jobbiknak mi a véleménye a...mit tudom én akármiről? Na? Na?Na?

 

Na ugye megmondtam,hogy ezek mind .....-isták

 

Kedves Szeretgom-on felszólaló /provokáló/ bölcsek és megmondó emberek!

Itt a lehetőség,hogy nyilatkozzanak arról,hogy kik árusították ki az országot!

Hogy kik csapták be a polgárokat,és mi legyen a büntetésük!

Hogy miért pont Izrael Magyarország /pontosabban az önök kedvenc pártjainak/ a  „legjobb barátja"?

 

Persze lehet hogy a bazilika ki /-meg,vagy fölé/ világítása fontosabb.

 

Csupán csak egy nyilatkozatot várnánk önöktől!

 

Ui:Inkább a csürhekormány mint a hazaáruló !

2009. 10. 06. 17:24

„Lássa,
Ez szimplán hangzik... Így nincsen hatása!
Mondhatta volna szebben, kis lovag,
Más-más hangnemből... Így ni, hallja csak:"

Ugyanaz másképp
 In-fluellen / a seggnyalásért többszörösen kitüntetett nyalázatos, ócska kis csatlós / levele Zentai Plajner Zsolthoz

  Na ide skubizz te Zentai,mert most elmondom neked a tutit!
Tudd meg nagyon-nagyon zavar,hogy barátomat a tagságból eltávolítva egyre közelebb kerülsz a Jobbik elnökséghez és közben meg csak erősödik ez a kis jobbik-os csipet-csapat. Jó lenne ,ha legalább ideköltöznél a királyvárosba /v. kiskirályvárosba?/mert akkor hamarabb találnánk rajtad fogást!
  Azt írod,hogy a városházán dolgozom és onnan lestem meg a petíció átadását. Ez nem igaz!Én nem dolgozom!
  Tisztázzunk valamit öregem! A nagy és dicsőséges Esztergomot nem szólíthatja meg egy kicsike távoli galaxisból, Leányfaluból érkező halandó büntetlenül!Kérvényezni fogom a gazdámtól jelentse ki,hogy miattad mától a hivatal dolgozói és családtagjai hadban állnak Leányfaluval,és még a diplomáciai kapcsolatokat is megszakítjuk!
Hát kellett ez neked?Fogd már fel,hogy Esztergom már /még/ csak a mienk!
  Most figyelj,kapaszkodj,mert hat pontban lököm neked a sódert!
1. Az esztergomi közpénzen vásárolt trambulint te nem használhatod csak a Tomi!Mi nem segítünk neked a fel,le,előre vagy hátra jutásban még akkor sem ha az ország egyetlen,valóban nemzetben gondolkodó pártjának vagy is a tagja! Mi agymosottak nem nyugszunk amíg be nem sarazzuk a pártodat mert ez felsőbb utasításra nekünk a hülyeségig hűséges alattvalóknak kötelességünk!
2. Esztergom nekünk innen a hivatalból nézve „itt",de messzebbről nézve „ott".De ha innen „itt" és onnan „ott" akkor honnan nézve „amott"?
        Na erre válaszolj ha tudsz!
3. Az esztergomi hivatal posványában élő békák évtizedek óta ismerik a környékbeli tavakat,látják a benne rejlő lehetőségeket és mindenáron ragaszkodnak az életterükhöz!Oké?
4. Mi eddig nem foglalkoztunk Leányfaluval mert egyrészről a fehér toronyból nem látszik másrészről mert lefoglal minket a főnök folyamatos ki mosdatása. De miután  már hadban állunk majd bosszúból megvalósítjuk Tomink egy-két pazar ötletét nálatok is!Lesz ám majd ott is famentesített egyirányú utca meg miegymás dögivel!
        Tudod mi akik már régóta itt élünk és Leányfalun még sosem jártunk nagyon tanultak mindenben járatosak,intelligensek és szerények vagyunk. Valódi őslakosok,amolyan igazmondó patrióta polihisztor bennszülöttek akik tudják a tutit!
5. Ha a 3. kérdésre tudtad a választ akkor sajnos előbb-utóbb kitalálod ki vagyok.,de figyelmeztetlek: rettenetesen mocskos a szám és nem félek használni!
6. Esztergomból a városházáról írok tehát neked ahol engedélyügyeket szoktam intézni.
Innen tudatom veled,hogy kedvenc állatom a csiga amely a nyálán csúszik. Sokszor emlegetem ennek az-az oka,hogy ez volt a jelem az oviban is és hasonlít rám. Hímnős és a nyála segítségével halad felfelé.
A polgármesteremet Tomit pedig az én mesteremet,példaképemet,imádott Istenemet-aki felé SZDSZ-es vonzalmakat is táplálok- ha kell a testemmel fogom védelmezni!

„Így ömlött volna szájából a szó,
Ha volna önben szellem és tudás.
De szellemet, boldogtalan dudás,
Ön sose látott s tán azt tudja csak,
Hogy hülye fráter is lehet lovag!
De hogyha önben annyi lelemény
Lett volna mégis, hogy kivágja szépen
Mindazt, amit most összehordtam én
E díszes, úri hallgatók körében:
A kezdő mondat első negyedét
Éles kardommal vágtam volna szét!"
Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el