mina - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

mina

Regisztrált:
2009. 08. 29. 17:39
Utolsó belépés:
2018. 04. 10. 8:04

2015. 12. 09. 20:50

év elején megnyíló Medihotel építkezése szépen halad. .... Elkezdődött a homlokzat felújítása, ..... gyógyászati blokkban a vizsgáló-kezelő helyiségek valamint teljes képét mutatja a műtőblokk és a hozzátartozó járulékos helyiségek is.

Már december van, megnyílt? Muszáj itt folyton hazudozni, Esztergom még mindig holnap lesz város? Mi az, hogy homlokzat felújítás? Ez egy meglévő épület? Mi volt benne, kié volt, most kié lett, hogyan? Volt egy "megkérdeztük az embereket" szociális népszavazás, amely szerint nem lehet fizetős az egészségügy, nincs helye profitnak. Most meg "gyógyászati blokk, vizsgáló, kezelő" pénzért? Orvoshiány van, várólisták vannak, honnan lesznek ott orvosok, netán az államiból mennek át? Csak ennyi kérdésem lenne. Tudja valaki a választ? Ha nem, akkor én már sejtem.

2015. 12. 09. 20:21

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A támogatás összege: 870 992 117 Forint.

Na ez a lényeg! Esztergomban meg megint lesz egy, a velünk hadban állók pénzéből, közpénzből magánvagyon, egy csődtömeg, ne legyen igazam! Apropó, az építészeti software animáció helyett, egy valódi fotó netán, a szép épületről és gyönyörű környezetéről? Csak úgy a gyógyulni, pihenni vágyó fizetőképes keresletnek.
2015. 12. 09. 19:49

Ezt az Ady verset Szabó Gyula mondja el a legszebben, és az erre készült számtalan, ilyen-olyan adaptáció közül ez a legkifejezőbb számomra. A legegyszerűbbtől a legcsicsásabb esztergomi Betlehemek váltogatása a vers eszmeiségének kifejezésére, telitalálat. Gratulálok!

2015. 11. 12. 15:40

Nos a Széchenyi tér volt kivitelezője ismert, a minőség is ismert, viselt dolgai is  http://www.vegyede.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=112:-a-legtoervenysertbb-cegek-listaja-tesco-strabag-telekom-allianz-ibm-mav-bat-rossmann-ing-&catid=26:erdekes&Itemid=67. A számomra hírhedt kivitelezőt újból látom Esztergomban. Ha valaki nekem sz@r munkát végez, többet nem bízom meg. Az önkormányzati megbízások úgy látszik amnéziásak, miért csodálkozunk?

 

 

2015. 11. 12. 15:30

Maximálisan egyetértek a felvetéssel. Azzal is, hogy egy önkormányzati képviselő ezeket előterjeszti költségvetés tervezési szakaszban. De, bocsánatot kérek, engem mint adófizetőt csak az érdekel, hogy mi az ami elkészült, átadták, befejezték, jól működik. "A megint mindent megígér" kommunikáció (akárkik, akár hanyadszor, ugyanazt, már megint,...), nem érdekel, mert unalmas, visszatetsző, kontra produktív. Nem szeretek holnap lesz helyen élni, tanuljunk már eredmény szemléletet, legalább egy kicsit!