mina - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

mina

Regisztrált:
2009. 08. 29. 17:39
Utolsó belépés:
2018. 04. 10. 8:04

2015. 09. 10. 0:00

A magyar nemzet egyik legnagyobb problémája jelenleg a kivándorlás és az elöregesedés. A bevándorlás jelenleg nem létező probléma, invázió meg nem minket fenyeget. Anno meg a keresztény nyugaton azért imádkoztak, hogy a magyarok nyilaitól ments meg uram minket. Jó messziről érkezett invázió voltunk.

2015. 09. 09. 23:46

A kivándorlás kényszerűség és nem olyan szabad lakóhelyválasztás amelyhez bármilyen értelemben gratulálni lehet.

Ha valakinek nincs munkahelye, magas iskolai végzettsége, nyelvismerete, elért eredményei ellenére, egyébként el sem akarna menni, csak Márait tudja hajtogatni: Nem én hagytam el a hazámat, hanem ő hagyott el engem.

2015. 09. 04. 19:14

Jelenleg a magyar nemzet egyik legnagyobb problémája a kivándorlás és nem a bevándorlás, csak rá kell nézni a számokra. Jelenleg a bevándorlás egy nem létező probléma, mert egyáltalán nem akarnak itt maradni és kitúrni minket. Tényekkel való érvelés nélkül vizionálni meg bármit lehet, ebben mi magyarok kiemelkedően nagyok vagyunk.

 

A magyarnak meg magyar a legnagyobb ellensége. Csak az elmúlt száz évben magyar politikai vezetők döntései, butasága, utasításai okozták a magyar nemzet legnagyobb létszám és területi veszteségeit: Első világháborúba való belépés, felsorolni nehéz hány idegen ország területén meghalt honvédek, Trianon, gazdasági világválság kivándorlói. Az a bizonyos másfél millió koldus akik kivándorlása, igen szervezetten, üzleti alapon történt pl. a Titanic katasztrófából ismert Kárpátia, kivándorlókat tömegesen Amerikába szállító hajó és társai. Majd a második világháború, fél világnak hadüzenet, Auschwitz, újabb 1 millió magyar elvesztése, 1956. Amikor meg egy kicsit több magyar született, a Ratkó korszak nemzedékétől meg éppen most kapnak frászt a politikusok, mert hú de sokan vannak, meg nyugdíjba mennek, már aki. Végül a jelenlegi magyar gazdasági kivándorlók, és gyermekeik áradata. Ezeket mind mi magyarok csináltuk, csináljuk.

 

Talán Deák volt az utolsó magyar államfői kvalitásokkal rendelkező politikai vezető. Hatására a századforduló idején, világszínvonalú cégek jöttek létre a semmiből, kis patikából, műhelyecskékből, elképesztő fejlődés. Csak azért írom ezt, mert mindig van lehetőség jól csinálni a dolgokat, most is, rajtunk múlik nem máson.

 

Visszakanyarodva a topikhoz, a bibliai keresztény tanítás elveinek, akár a Genfi konvekció, Dublin egyezmény, ENSZ emberi jogi kartájának a betartása sokszor nagyon nehéz, vagy egyenesen lehetetlen. Főleg ha most éppen nem rólunk, az előzőekben felsorolt milliós magyar menekültekről, gazdasági be-ki vándorlókról, migránsokról, hanem történetesen másokról szól. De ez egyáltalán nem jelenti, hogy azokat el kell vetni, megbuktak és a többi agyonismételt butaság. Az egyházból, tisztelet a ritka kivételnek, meg hiányzik a bátorság kimondani az alapelveket, nem tudják megszólítani a társadalmat.

 

2015. 09. 04. 2:47

 A mellékelt viccpárt plakát bibliai hivatkozása számomra hitelesebb

 

 

 

2015. 08. 11. 12:54

A közlemény még mindig nem ad választ az egyszerű kérdésre: Esztergomban, a helyi önkormányzathoz, nincs erre alkalmas helyi személy, messze ismeretlenből kell importálni? A képviselők miért szavazzák meg nem helyi tisztségviselők (gazdasági bevándorlók?) foglalkoztatását (még mindig)? Meddig lesz még az esztergomi önkormányzat fideszes párt káderek elfekvő intézménye?