mina - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

mina

Regisztrált:
2009. 08. 29. 17:39
Utolsó belépés:
2018. 04. 10. 8:04

2009. 09. 06. 11:58

Szent István városában Esztergomban a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége jubileumi találkozóján, Orbán Viktor alaposan lejáratta magát, mert egy őt megszólító kismamának tett igérete ellenére sem állt szóba az emberekkel, köztük sok Fidesz szavazóval.

Az épületből a tömegtől elválasztva távozók közül egyetlen ember állt meg hosszasan a tömeg előtt. Méltóságteljesen hallgatta a Boldogasszony Anyánkat és a többi dalt, Dr.Székely János Püspök Úr. Köszönjük neki hogy meghallgatta Isten gyermekeit, mert "Amit egynek tesztek a legkisebbek közül, azt nekem teszitek." (Máté evangéliuma).

Most már egyértelmű hogy Megyes klikkjét csak úgy lehet eltávolítani ha senki nem szavaz rájuk és a Fideszre. Orbán Viktor csak ezután fog mást jelölni. Különben Esztergom azt kapja amit megérdemel, nem lehet mást hibáztatni.

2009. 09. 04. 19:16

Társaimmal a Szent István Gimnáziumért és önbecsülésünk okán fogunk tüntetni, mert Orbánnal kapcsolatban nincsenek illúzióink.

  1. Ilyen kis ügyekkel foglalkozni neki rangon aluli. Ő nagyívű előadást tart a potenciális szavazóbázisnak tekintett keresztény értelmiségnek.
  2. Orbán a permanens háborúskodást imádja, a békesség idegen tőle, ő is csak egy politikus.

2009. 09. 03. 16:36

Hasznos lenne összeállítani egy iskolai tablót a Szent István Gimnáziumból Sitku Pál leváltása után eltávozott, vagy eltávolított tanárok fényképeiből. Akinek van ilyen tablóképe feltehetné, nagyon rövid kisérőszöveggel, pl.,.20 évet tanított a gimnáziumban,...véglegesen nyugdíjba vonult, kitüntetését visszaadta,.... fegyelmit indítottak ellene, felmondott,...fegyelmivel eltávolították,...stb.

 

Egy ugyanilyen tablót azokról akiknek szerepe volt üldöztetésükben, a leváltásokban, fegyelmi bizottságokban, fegyelmi határozatokban,.., néhány mondatos életrajz, szerepük az eseményekben. Ahogy kurnász mondta, vállalják tetteik következményeit  ( ők is ) !

 

A gimnázium történelemkönyve és az utókor okulására szolgálna. A Szent István Gimnáziumban, nyugodt körülmények között  ez már csak egy iskolatörténeti érdekesség lenne, mi lett ezekkel az emberekkel később. A kommunista hatalmi téboly idején is ha jól emlékszem   csak két tanárt távolítottak el ilyen botrányos körülmények között a gimnáziumból és elhelyezkedésükről gondoskodtak. Talán Bányai tanár úr tudna erről mesélni.

2009. 09. 01. 20:12

Lassan időszerű lesz elkészíteni a “Szöveggyűjtemény a Társadalmi Ismeretek tantárgyhoz Szerk.: Best of Doki kiadványt. Nemcsak az esztergomi diákság, hanem különösen választások idején kiplakátolva nagyon hasznos olvasmány az esztergomi polgárok számára.

2009. 08. 30. 16:00

Nincs igazság !

 

Az Esztergomi Szent István Gimnázium, Sitku Pál és pedagógus társai rengeteg szeretetet, megbecsülést kaptak a diákságtól, szülőktől, szimpatizánsoktól. Az iskola nyugodtan, harmonikusan, eredményesen működött. Eredmény ?  Bosszúállás, meghurcolások, megalázások, kirúgások, üldözések, gyűlölet, a teljes tanári kar ellen, lassan három éve.

 

Ugyanez az Esztergomi Szent István Gimnázium Meggyes Tamás esztergomi fideszes polgármestertől és csatlósaitól mit kapott ?  Bosszúállás, meghurcolások, megalázások, kirúgások, üldözések, gyűlölet, a keresztény konzervatív Szent Páli szeretet jegyében.  Eredmény ? Az Esztergomi Szent István Gimnázium romokban, tanári kar elüldözve, de "nagy terveink vannak Tamással a jövőre nézve".

 

A Jóisten őrizze meg Esztergomot az ilyen tervektől !      Ámen !