mina - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

mina

Regisztrált:
2009. 08. 29. 17:39
Utolsó belépés:
2018. 04. 10. 8:04

2009. 10. 01. 20:05

 

Ezek szerint mondjuk, feljelentenek közpénzen vagy magánpénzen, nyomozás indul, szeretgom és az internet szolgáltató minden személyes adatot kiad, amit kérnek tőle, azok "hogyan és mikor" a feljelentőhöz kerülhetnek? Már az sem érdekes, ha a pert elveszítik, mert az adatokhoz hozzájutottak, bosszúállásra fel lehet használni.  vagyis a személyes adatok ilyetén való megszerzéséhez csak egy feljelentés szükséges?

2009. 09. 25. 18:39

A pozitív diszkrimináció, egyben negatív diszkrimináció. Növeli a feszültségeket, előitéleteket és a rasszizmust is. Közpénzek esetén különösen így van. Amit adnak az egyiknek, azt el kell venni a másiktól. Létjogosultsága csak rászorultsági alapon van, minden rászorult  számára elérhetően.

2009. 09. 25. 17:43

„Lejárató kampány folyik ellenem, …közéleti-politikai botrányba, lejárató kampányba vonták be az iskolát. Ezt bizonyítja az is, hogy az ügyben egy esztergomi szocialista interpellált a parlamentben

Milyen politikai kampány a „Viktor Segíts”, ahol az összes parlamenti és parlamenten kívüli párt szimpatizánsai, MÖM, gárda tagok, romák, Mária énekeket énekelnek? Érdekelne.

 

 

 

2009. 09. 22. 9:57

 

Egy zeneiskolástól hallottam, hogy Szegő Csaba egyéves fizetés nélküli szabadságra külföldre. ment .  Lehet mérleget vonni az eddigi Szent István Gimnáziumi és Zeneiskolai teljesítményéről.

2009. 09. 17. 14:48

 

Ha tényleg elhangzott olyan kijelentés, miszerint a bejelentett tüntetés fényképei alapján személyeket azonosítottak be, ez bizonyíték. Bizonyíték a személyi jogok megsértésére (ugyan olyan, mint egy telefonbeszélgetés lehallgatása), személyi fenyegetés és nyomásgyakorlás által hivatali hatalommal való visszaélésre, a sztrájk és véleménynyilvánítási jog korlátozására. Ilyen eszközt csak nyomozó hatóság használhat. Ismeretlen tettes ellen csoportos feljelentést kellene tenni. Jogi véleményt szívesen hallanék erről.