gatekeeper - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

gatekeeper

Regisztrált:
2007. 08. 27. 16:27
Utolsó belépés:
2014. 09. 24. 21:48

2012. 11. 03. 20:57

:) hehe, mondtam, hogy Takács... :)

2012. 11. 03. 17:18

..örülök, hogy Takács Pisti(sári) ismét kidugta a fejét, de eccerűbb az ilyet ignorálni, higgyétek el...

2012. 10. 12. 18:15

....mondjon le, hogy a frakció hófehér lelkű tagjai szétcsaphassák végre rendesen a várost? :)))  a frakció, élén a mára némileg megtört és megfakult maotomival még a tegnap testületi ülésen is csak azzal volt elfoglalva, hogy szétosszon a semmiből némi milliót. Zárt ülésen csinálják persze, nincs kamera, meg hallgatóság, de páran azért bent voltak, csak elmondják majd, milyen okos kis telekcserék fontosak annyira, hogy miközben csőd van, a fideszesek 17 perc alatt  lezavarjanak 30.000 ember mindennnapjait érintő kérdéseket (úgy, hogy legközelebb két hét múlva lesz testületi) az ingatlaneladásra és az egyéb kurva fontos bizniszekre meg több óra sem elég nekik... Ha Tétényi nem lenne, és mondjuk pl. Bánhidyt odaültették volna bábnak 2011-ben, vajon mi lenne? Jójó, tudom, a 26 milliárd csak úgy hussss, el......ja. A bankok  adták volna a kamattámogatott, hitelkamatfinanszírózó rehitelt mint állat, oszt már 32 milliárdnál tartanánk, amire meggyes meg is magyarázná, hogy minden rendben, az éves költségvetés 30 milliárd, meg ha egy családapa keres 300 ezret, akkor a havi törlesztője még lehet félmilliárd, aki meg nem érti, aszhüjje ... :) Mit csinálnának ezek , ha kontroll sem volna felettük?  Ha Tétényi semmi mást nem csinált, mint megspórolt pár milliárdot a városnak, meg rendezte a hivatali sorokat a meggyes-éra után, már megérte.

2012. 10. 12. 11:51

...a kormányhivatal ma, (pénteken) 13 és 17 óra között a Széchenyi téren lévő nyugdíjfolyósító intézményből készpénzben szeretné kifizetni a szociális segélyeket. Arra azért  kíváncsi lennék, hogy a szerencsétlen hontalanokat emailen, vagy mobilon fogják majd értesíteni, hogy akkor kéne jönni a lóvéért..... Ezek az emberek kéthetente - miután nagy valószínűséggel ez az egyetlen bevételi forrásuk - maguktól megjelennek a hivatalban, és felveszik a pénzt. Jaa, hogy ha a Kukutyin Bt. beltagja csináőna hasonló trükköt, mint most a Kormányhivatal, akkor esetleg a TEK, vagy a NAV simán belelőné a Dunába, merthogy akkor ez az 1.3 millió milyen számláról is, meg milyen költségvetési sorról is érkezik? Vagy az Állam most éppen fedezetet von el az állami inkasszó elől?? Vagy mi van? Kb. így néznek ki az ország pénzügyei is, amikor az éleslátásó miniszter idekap, majd kicsivel később oda... viccország

2012. 10. 12. 11:43

..ezt a levelet egy esztergomi írta és dobta a hivatal postaládájába:

Kedves Pál!

Rettenetes örömmel tölt el, hogy országunk olyan jó helyzetben van, hogy egy-egy kormányhivatal órák alatt képes készpénzben 1.3 millió forintot előteremteni ( kivenni a páncélból).

Azon gondolatok mégsem hagynak nyugodni, hogy ennek a pénznek azért csak megvolt a helye, mielőtt kegyes felajánlás vált volna belőle (lehet, hogy a helye azelőtt az volt, amire most tényleg kifizetik?) Bele sem merek gondolni, hogy amennyiben az a gaz asszonyság kifizeti Esztergomban a segélyeket valami mecénás segítségével, úgy hova került volna ez az összeg ( és a többi hová kerül? )

Segítek Pál! A többi összegnek is lesz helye. Ugyanis a segélyeket két hét múlva is ki kell fizetni, a bérlakásokban a közüzemi számlákat ki kell fizetni, a járdákon a jégmentesítést meg kell fizetni és hadd ne soroljam végig a törvényben szereplő összes kötelezően ellátandó önkormányzati feladatot, talán te is ismered őket.

Abba meg már végképp ne menjünk bele, hogy ki használja fel a médiát önös érdekeire, amikor a bagatell 1.3 millió forint Nem kifizetéséről úgy nyilatkozik, hogy tudja, két hét múlva újra kell a pénz.

Mit is mondhatnék? Két hét múlva veletek ugyanitt!

Ui: a pénzt hozzátok!

(VISSZA!!!!!!!!!!!!)

Egy esztergomi