Holdfény - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Holdfény

Regisztrált:
2009. 06. 22. 14:54
Utolsó belépés:
2023. 12. 01. 18:26

2023. 11. 29. 13:46

A saját (sok-sok milláért megvett - bocs, csak 3 év, aztán átszáll a píz az Alapítványra...) apartmanom wc-je jó, és a közösnek is az ELŐTERE, de a csészéhez már nem tudok bemenni... Akkor iszkiri (ha tudnék), azaz sietek, ahogy tudok a sajátomba menni, ahol elférek. Ugyan ajánlották azt a gurulós székfélét, de én a járókeretet forszírozom, hogy DOLGOZTASSAM a karomat. A lábam is tudna menni, de az egyensúlyzavar miatt elesnék a keret nélkül, amibe fogódzkodom.
Na és a wc csésze emelő!!! Az egy rémálom, mikor csúszkál alattam. Hej, de nem tudtam megbecsülni azt, mikor még önállóan járni tudtam! És fel tudtam állni a normál klotyiról... El se tudtam képzelni, hogy másképpen is lehet, illetve KELL majd.
Inkább vitt volna el az ördög!👺

 

2023. 11. 29. 13:32

Hát sajnos, igen... Az ember széltében hosszában ezt hallja: Eddig elmentem szavazni, de mostmár nem fogok!
És az se érdekli őket, hogy erre az én válaszom az, hogy akkor biza' a jelenlegi briganti korményra szavazol, nem senkire, ahogy TE hiszed! - Csak néznek nagy boci szemekkel, talán nem is fogják fel, mit mondok!!! 😱 

 

2023. 11. 29. 13:24

Hát igen, gondolom, azért mellőzték őket, mert nem volt jó a menedzsmentjük. Az sokat segít ebben a műfajban. Kár, mert jó fuvolista volt. És Máté Péter is bizony, hogy jó zenész volt, s általában azok, akik zeneművészetit végeztek. Érezhetően igényesebb, hozzáértőbb muzsikusok voltak. 
Nekem - mint komoly zenével foglalkozónak, s csak azt tanulónak - nem volt képben a Mini együttes, de török Ádám fuvolistáról hallottam. Egyébként egy jóbarátom hívta fel rá a figyelmemet, mint annyi más "könnyűzenében" kiváló muzsikusra is (pl. Ian Anderson fuvola, John Lord orgona, zongora). 
Török Ádám és a Mini legnagyobb slágerei (Vissza a városba, Gőzhajó,  Kereszteslovag, Körbe-körbe) - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=lJaKWVUi4MA
Gőzhajó - Mini együttes - Török Ádám fuvola

Nagyon tetszik a fuvola improvizáció, bár emlékeztet kissé Iam Andersonra, de ez nem baj, hiszen a JÓKTÓL nem szégyen átvenni egy, s mást...
Különben is ez a fajta játékmód mostanság egyfajta "irányzat"...

2023. 11. 28. 19:00

Kerti Holdviola (Lunaria annua) gondozása, szaporítása (Júdás Pénze,  Pénzvirág, Ezüstlevél)

Júdás pénze éretten

 

2023. 11. 28. 18:57

Kerti holdviola – Lunaria annua – 20 szem – Adri táncoló virágai

Kerti holdviola, azaz Júdás pénze