barbapapa - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

barbapapa

Regisztrált:
2009. 05. 18. 19:36
Utolsó belépés:
2010. 04. 27. 6:58

2009. 06. 16. 18:01

Legközelebb itt keresem!

Mentségemre szóljon, nem  hittem volna, hogy ilyen események  valaha is eljönnek kicsiny városunkban.

A többit pedig amit írtam tartom.Hacsak a Szeretgom nem tartozik a városhoz.- úgy ahogy a jobbik az MSZP- hez -.

2009. 06. 03. 11:10

Csak néhány gondolat a cikkhez kapcsolódóan.

Ugye voltak ezek az érdekes színű táblák a Köszönjük Winkfein felirattal. Lehet hogy a táblák kihelyezése egyfajta burkolt megköszönés az mszp- seknek, hogy a Medgyessy kormány nem vonta vissza a Széchényi tervben megítélt 900 milliós támogatást a fürdőre? Sőt még meg is hosszabították a felhasználási határidőt! De persze lehet, hogy csak a Bánomi áttörés első és második fázisára kapott pénzt vagy a belterületi utakra tavaly kapott több mint 60 milliót köszönik meg??

Ki tudja nem láthatok bele a kihelyezők fejébe.

Persze ne feledjük azt a 7,5 milliárd Ft- ot amit az esztergomi, dorogi és térségi önkörmányzatok, cégek, vállalkozások kaptak az elmúlt pár év során. És ez a pénz az önkormányzati megrendeléseken keresztül a helyi vállalkozásoknak biztosított jelentős munkát és bevételi forrást. Kár hogy erről nem sokat beszélnek a helyi médiában, kár hogy ismételten csak a politikai sárdobálás folyik.

 

Az pedig, hogy senki nem látta az mszp- s képviselőket Esztergomban UNIÓS pénzekért lobbizni, háát véleményem szerint aki

ezt kéri rajtuk számon az nem sokat tud a lobbizásról és a lobbizás miben létéről.
Szerintem a polgármesternek is érdemes lenne tárgyalni, hova- tovább beszélni a helyi szoci képviselőkkel, és nem rágalom hadjáratot indítani ellenük.

 

 

2009. 06. 02. 21:53

Az egy dolog, hogy valahogy kisakkozzák, hogy ne legyen nyilvános(biztos van rá már 5letükLakat a száján), de ugye itt van az önkéntesség kérdése. Tegyük fel megszavazzák az emberek.
Akkor aki nem szavazta meg és/vagy nem is szeretne belépni akkor azokat az embereket majd kinézik a városból? Vagy fekete pontot kapnak?Zavarban van Vagy mi lesz a sorsuk??

Mert hát ugye aki igennel szavaz az önként és dalolva be fog lépni nincs is ezzel gond. A felvetésem is csak csupán annyi, hogy -értelemszerűen- nem lesz az egész város tulajdonos.(egy már amúgy is a köz tulajdonában lévő cégben.Kacsintás) Márpedig ez lenne  a cél.

 

Vagy esetleg kinyitjuk a törikönyvet és megnézzük hogy is történt ez ezelőtt 50 évvel?? Remélem, hogy nem. Hisz nem is lenne értelme, de ezzel együtt ez egy érdekes kérdéskör.

 

Az pedig, hogy 11 év alatt 2000- ről 36600-ra nő egy jegy értéke.... Háááát rendben tényleg nagy üzlet. De!! Ne feledjük el, hogy közben lesz infláció, ne feledjük el azt sem természetesen, hogy bár kétségkívül NAGY ez az érték növekmény, de ebből a pénzből nem fog az a család SOKKAL jobban élni aki enélkül is alig boldogul.

 

És hát persze a lényeg ami már a kezdetek óta érdekel engem, hogy tudni illik volt egy hasonló ötlete egy magyar miniszter- elnöknek. Szegény(vagy nem is annyira szegény) annyi lehülyézést talán sosem kapott életében mint amikor ezt az ötletet felvetette. Miért is fontos ez?? Mert ott olyan cégekről volt szó amik lehet hogy szintén(mint a hogy a városi cégek is) csak 4- 5 pluszt tudtak felmutatni- kivéve a Szerencsejáték Zrt.- t ami jóval többet- de ők nem milliókban hanem MILLIÁRDOKBAN.

Ami hát. Egy picit más tészta én úgy érzem, de lehet hogy tévedek, sőőt Király, de én ezt elismerem.

 

A polgármester és párttársai részéről- tudtommal teszem hozzá!!- SENKI sem ismerte el, hogy tévedtek amikor azt mondták a Gyurcsány által kitalált ötletre, hogy hülyeség, hogy nem megoldható, HA erre a szövetkezeti tulajdon a  válasz, háát ám legyen úgyis szeretnék látni néhány régi ismerőst akikkel rég találkoztam. A taggyűlésen talán majd erre is sor kerül, mert ugyebár nem ruházhatom át a szavazati jogomat másra.
Visszatérve a gondolatmenetem elejére amennyiben ezt megtették volna, akkor talán lenne valami alapom arra nézve, hogy azt mondhassam róluk " Ezek tényleg csinálnak valamit, tesznek az emberekért, felhasználják a másik oldal ötleteit,  tényleg nem csak dafkéból mondják amit mondanak." de nincs tudomásom, hogy ezt megtették volna, ezért a fenti mondatot nem tudom tiszta szívből mondani. Bár tényleg jó lenne, ha eljutnánk ide egyszer.Sírós

 

Elnézést a kicsit hosszúra sikerült hozzászólás miatt. Remélem azért áttekinthető és ami még fontosabb érthető.

 

ui.: A fent leírtak a GONDOLATAIMAT tükrözik amikkel lehet egyetérteni meg nem egyetérteni. Semmi egyébre nem jók..!Nyelvöltés