Kui Rózsa - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Kui Rózsa

Regisztrált:
2009. 05. 10. 14:59
Utolsó belépés:
2010. 03. 17. 14:51

2009. 12. 13. 19:15

Csütörtökön testületi ülés volt. Aggódtam a gyermekeim miatt, hogy hol és kivel lehetnek, hiszen Meggyes Tamás jól dokumentálhatóan testületi ülést vezetett.

Bár arról van tudomásom, hogy óvoda helyett a polgármesteri hivatalba bevitte a héten a gyerekeket, de mégis tudnom kellett hol és kivel lehetnek a gyermekeim, ha már az apjukkal nincsenek.

Kimentem barátaimmal Búbánatba, de sajnos mint azt már leírtam nem tudtam találkozni a gyermekeimmel.

El tudják képzelni a helyzetet? Én az anya, állok kinn egy idegen ház előtt, a házban benn vannak egy vadidegennel a gyermekeim, miközben apjuk valahol máshol van.

Amikor kihívtam a járőröket (akiket, mint kiderült már előttem kihívta Meggyes Tamás szeretője, Búzásné) akkor sem láthattam a saját gyermekeimet. Mert fogvatartotta őket egy idegen nő. Érdekes, hogy bár Búzásné is hívta a járőröket, de őket sem engedte be.

Hogy lehet ez? Miképp történhet meg mindez? Egy idegen fogvatartja gyermekeimet és mindenki tehetetlen! Miért lehet az, hogy én csak a tévében nézhetem meg saját gyermekeimet, miközben férjem kampányol őket felhasználva?

 

2009. 12. 13. 10:43

Annyit szeretnék mondani, hogy a megfelelő jogi lépéseket a megfelelő magasabb szintű helyeken megtettem!

2009. 12. 10. 10:26

Azt gondolom, hogy "a felelősen gondolkodó apa", nem ejtheti túszul a gyerekeit. Szerintem minimum előre meg kellett volna beszélni, hogy magánál akarja tartani a gyerekeket.
A munkám során én eddig azt tapasztaltam, hogy a rendőrök igenis eljárhatnak ilyen ügyekben, sőt vasárnap fel is ajánlotta a járőr, hogy elmegyünk a kicsiért. Azért nem tudtam menni, mert a nagy gyerek már otthon volt, nem hagyhattam egyedül.

Most kedden kabátban vártam a rendőrjárőrt, de a kihangosított rádión ezt mondták nekik: "a polgármester úrtól nem hozzuk el a gyerekeket erőszakkal".

Ekkor betelefonáltam a rendőrségre, az ügyeletes tiszt is mást mondott mint a kapitányt, aki közölte, hogy nem tud segíteni, mert nem az ő hatásköre, mert ők nem taxi... Ezzel szemben korábban Meggyes Tamás érdekében viszont Győrbe szállítottak engem és a gyerekeket igazságügyi szakértőhöz. Akkor játszhattak taxit?
Az is érdekes, hogy amikor én fél órát késtem az óvodából hazajövet a láthatásra, akkor szintén ki tudtak szállni a járőrök.

Én tegnap 4-óráig semmit nem tudtam a gyerekekről, akkor kaptam egy sms-t Meggyestől. Addig csak annyi információm volt róluk, amit a rendőrkapitány közölt, amikor zokogva felhívtam: "Beszéltem Tamással, nyugodjon meg, a gyerekei jól vannak". Meggyes velem nem volt hajlandó kommunikálni.

Tegnap este 10-kor tudtam beszélni a kislányommal, amikor sírva közölte, hogy haza akar jönni, mert hiányzom neki, de az apukája közölte vele, hogy még egy éjszakát ott kell aludnia.

Ma még mindig nem találkoztam a gyerekekkel, nem tudom azt sem, hogy az óvodába beérkeztek-e már.

 

2009. 09. 30. 23:12

Kedves hati!

 

Felelősen gondolkodó anyaként engedtessék meg nekem, hogy ha édesapám megfinanszírozza a 4! napos balatoni nyaralást, akkor a gyerekeim érdekében azt elfogadjam!

 

Köszönöm megértését!

 

2009. 09. 30. 13:28

Kedves Józsi999! 

Komoly munkával eléritek azt, hogy férjem gyomorforgató 26 oldalas cáfolatát én is pontról pontra megcáfoljam. Eddig úgy éreztem, hogy szükségtelen bármit is reagálni arra, amit ott leírt/leíratott, de hamarosan kénytelen leszek meglépni ezt.

 

Osvai úrnak is szeretnék néhány mondatot leírni ide: a kérelmem elbírálásakor mellékeltem a folyószámlám kivonatát és azon bekarikáztam és szövegkiemelővel megjelöltem minden jövedelmet ami a kártyámra érkezett. A családi pótékot is! Miért áll szándékában lejáratni és elhitelteleníteni engem? A Szent Miklós Alap városában tényleg ez lenne a megfelelő viselkedés? A segély igénylésekor leírtam tisztán: válófélben vagyunk és férjem nem támogat. Őszintén nem értem az Ön magyarázatát az ekor-lap-on!