percjelzo - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

percjelzo

Regisztrált:
2007. 08. 05. 19:48
Utolsó belépés:
2017. 01. 26. 12:53

2016. 11. 03. 18:31

Végre! Örömmel láttam ma, LESZ CSATORNA LEFOLYÓ a parkolóban!!!!!!!!!!! Örülök, hogy győzött valaki józan esze!!!! Nem tudom, ki volt aki elintézte, DE gratulálok neki!!!

2016. 10. 22. 19:57

Jah és még annyit:  "De el kellett fogadnom azt az reális indokot, hogy míg ez a németeknél jól működhet, a magyarok közlekedési és általános morális gondolkodásmódja miatt rövid időn belül megbukik." Miért is kellett ezt elfogadnod? Mert egy barom ezt mondta? Kipróbáltátok? Nem! Ez egy hülye magyarázat volt, hogy úgy valósuljon meg a parkolás, ahogy Meggyes akarta. És lám, Te is magadévá tetted. Egy fikciót, nulla valóságtartalommal. Mert mi magyarok, ................., mert mi esztergomiak, ............

2016. 10. 22. 19:48

Nevezheted "szakmai kényszernek", bár nem tudom, milyen forgalomszervezési végzettséged, vagy gyakorlatod van. Nem tudom, hogy milyen lenne a város, ha nem lenne fizetős parkoló. Unos untalan elmondtam, ma sem tudok mást mondani: SOHA NEM PRÓBÁLTUK MEG. Csak párhuzamokat tudok vonni, például Vác városa tökéletesen működik, díjmentes parkolás mellett. Dorog, tökéletesen működik a dímentes parkolás mellett. Az esztergomi emberek ezek szerint, szerintetek, (nem is tudom, hogyan fogalmazzak, ne legyen az esztergomiakra bántó) mind ostobák vagyunk? Kimegyek Dorogra, megállok a főúton a bolt előtt, ahol dolgom van, elintézem, kimegyek, beűllök a kocsimba, és hazajövök. Nem busszal, hogy majd este kimenjek a kocsiért, mert ingyen lehet parkolni! Itt Esztergomban, ott hagynám a kocsit, és gyalog mennék haza, mert díjmentes a parkolás? Ti (volt, és jelenlegi képviselők) tényleg hülyének néztek? Itt Esztergomban is adddig állok egy parkolóban, míg dolgom van ott. Ez mindíg a pénzről szólt! Már a kezdet kezdetén is, amikor a parkolóórák bérlésére kifizettünk egy nagy rakat pénzt. A városnak igazából soha nem volt számottevő bevétele a parkolásból. Szép hangzatos szöveg volt, "parkolóhelyek karbantartására és új parkolóhelyek kialakítására lehetett volna felhasználni." Ugyan ezt kell ma is hallgatnunk, a cél érdekébe, hogy pénzt szedhessenek el az emberektől. Idejön egy túrista, vegyen parkolójegyet, AZÉRT, HOGY " pörögjön a forgalom". Ugye mekkora baromság? Idejön, megáll, bemegy egy múzeumba, vagy bemegy a Széchenyi térre, NE MENJEN! Akkor nem pörög a forgalom! Ha fizet, akkor az más, akkor nem gond hogy nem pörög a forgalom. Ez, már ne is haragudj, de a Te képviselősködésed idején is baromság volt, meg ma is az!

2016. 10. 21. 19:33

Jánossal értek egyet!  "Egyébként az értelmesség és a lokálpatriotizmus nem függ attól, hogy valaki független, avagy egy párt tagja." Már az sokat mond, ha valaki nem lokálpatrióta a városában, és az is sokat mond, hogy pártoskodik.  "Volt igen sok kezdeményezés a város értelmes működésére" Igen, emlékszem rá, hogy megfelelési kényszerből megszavazták a kedves képviselők, a parkolási díjfizetést, például "forgalomteknikai"okok miatt.

2016. 10. 20. 23:15

Jahhh, még annyit: elképzelek egy kis várost, községet, falut, ahol nincs gyár, nagy üzem, így csekélyek a lehetőségeik, (bevételük) egyáltalán hogy léteznek, ha nekünk erre futja? (lehet hogy nem ilyen képviselőik vannak?)