esztergom1975 - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

esztergom1975

Regisztrált:
2009. 03. 24. 14:06
Utolsó belépés:
2012. 03. 27. 20:47

2010. 01. 29. 8:04

A tenyek: hogy Te es a "jokepessegu" polgi osszevesztetek es Te felvettel egy olyan kesztyut amit nem kellett volna es ezzel rengeteg kart okoztal a sportnak. Igen elolvastam a hirt es bizom benne, hogy nem keso a dontes. Szoritok a sakkozoknak, hogy megkapjak a tamogatast.

Amugy a tenyeket ismerjuk, hisz mindig felteszed ide a szeretgomra....:)

Ja es jut eszembe sosem pocskondiaztuk ilyen alpari modon a sakkozokat, sosem minositettuk OKet, Geza! Amit Te teszel az csak Teged minosit.

 

2010. 01. 28. 19:58

Azert Geza!

MIelott utszeli futkosäst irsz, nezd meg az eredmenyeket amit ezek az "utszeli futkosok "elertek! Erdemes lenne ellatogatnod az internetes oldalukra. Akad 1-2 magyar bajnoki cim , helyezes... ( ennyit az NB-s dolgorol ..) Ok sem kaptak meg a tamogatast, ebben az evben - ha jol tudom - megsem sirnak, hanem teszik a dolgukat ( amit szeretnek ) es mar tamogatas nelkul is szervezik a versenyeket, amit tobb szaz embernek okoznak sportolasi lehetoseget. Nem sirni kell , hanem tenni, kuzdeni. Az gondolom, ha a TE szemelyes ellenteted a varossal veszelybe sodorja egy hires egyesulet eletet , Neked is meg kene hozni 1, csak egy DONTEST! Tudom azt irod ez meghatralas, de szerintem ezzel inkabb csak nyerne a nagy multu esztergomi sakk ( a nagypapäm rengeteget meselt errol )

Ja, a futoklub a varostol ha jol tudom csak a 2008-s evre kapott vmi tämogatäst es a versenyeit 2007. ota novekvo sikerrel szervezi, ja lehet penz nelkul is , vagy csak tobb esszel mint erovel......

Bar szerintem Te ezeket ugysem ertheted, azt gondolom hozzaallasban Kozted es a MT kozott semmi kulonbseg sincsen!

 

A Gerdynek is lenne oka hozongeni,sirni, de O inkabb teszi a dolgat es fut, szervez, tamogatot hajt fel szerintem NB-s szinten, (tudom csak ez szamit:( ), ha kevesebb a penz abbol gazdalkodik... TESZI a DOLGAT AZERT AMIT SZERET! Szerintem igazan peldaerteku amit OK letrehoztak, varosi tamogatas nelkul..

 

Koszonom Geza, nem värok es nem is kerek valaszt, mert nem szeretnek olvasni gyuloletbeszedet!

 

Udv: Sportolo

2009. 12. 30. 15:32

Amúgy tényleg szörnyű és silány a "jászol" , tényleg furcsa tákolmány!