Veszi - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Veszi

Regisztrált:
2009. 02. 08. 18:29
Utolsó belépés:
2013. 05. 25. 4:47

2012. 12. 20. 21:06

Kedves Vándor! Ennél összefoglaltabban nem is lehetne megköszönni Holdfénynek az eddigi sok oldalú "munkásságát"...kellemes karácsonyt és BUÉK !! mindenkinek.

2012. 09. 28. 5:21

Lassan két hete lesz, hogy vasárnap este két fiatal ember sötétedés előtt oda hordta kézben a "dolgokat"..harmadszorra már kerékpárral toltak valami nehezebbet..akkor átmentem szólni a Rendőrségre..ki is jöttek rögtön..tettek két kört a park körül, de sajnos nem tudták elkapni őket. Amit a kerékpáron toltak.. az egy összepenészedett szőnyeg és leszedett lambéria volt, mert másnap megnéztem. Két "forduló" között sikerült megfigyelnem, hogy melyik házba mennek vissza a fiatal emberek.

Hétfőn jeleztem az Eszköz Kft-nek...mivel ők nem hatósági szervek, nem rájuk tartozik az ügy. Igaz nem volt ügyfélfogadás a Közterület Felügyeletnél, de elmondtam, hogy mit láttam...jelentsem fel...kit jelentsek fel...én csak azt tudom megmondani, hogy melyik házból hordták ki a szemetet...a Közterület Felügyeletet ez nem érdekelte..erről ennyit. Én kis naív valahogy úgy gondoltam, hogy egy hatóság ilyen esetben bemehet abba a házba, udvarba, mert kapott egy ilyen jellegű bejelentést. Egyébként a Kis János alt.úton van az a ház...ilyenkor minden kedvem elmegy, hogy tehetetlen az ember, mert végűl is ott fogunk tartani, hogy csak gyűlik-gyűlik a szemét a parkban.

2012. 07. 16. 21:16

Szívből örülök, hogy ismét itt van közöttünk...Holdfény fáradhatatlan..Ő hozza a "formáját" akármilyen inzultusok is érik../nem ebben a topikban!/ 

2012. 05. 27. 22:14

Kedves Holdfény!

Valószínű, hogy nem figyelted, de a 400.000-ik látogatottságodat is meghaladta a topikod..szívből gratulálok!!!

2012. 04. 13. 22:34

Sajnos mióta bezárt a 4-es posta..szinte minden "csekk befizetési időszakban" azt csinálom, hogy felszállok egy olyan buszra, ami Kertvárosban megáll a postánál..befizetem a csekkeket és a következő busszal már jövök is vissza..hamarább megjárom, mintha a nagy postán fizethetném be a csekkeket. Igaz én már ingyen utazom, és olyan helyen lakom, hogy ebből a szempontból szerencsés vagyok.  25-ére a közvetlen környezetemben élőket is "mozgósítom", hisz őket is nagyban érinti ez a probléma.