Vigh László - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Vigh László

Regisztrált:
2006. 05. 22. 0:00
Utolsó belépés:
2018. 05. 15. 7:09

2006. 08. 16. 6:39

joel írta: Furcsa látni, hogy az akkor összeszedett vizuális problémák jelentős része azért még mindig megvan.

Látod-látod, most kiderült, hogy Veled van a baj. :) Úgy is fogalmazhattál volna, hogy "hurrá, egy csomó dolog megváltozott". (pl. Trafó, világítás, ööö izé...)

2006. 08. 15. 10:11

Szóval így látja egy ír csaj Egomot.

2006. 08. 15. 10:09

OK, így egy kicsit tisztult a kép. Nekem ezek az ábrándok már hamarabb elkezdtek foszladozni, sőt igazából csak egy rövid ideig hittem, hogy ilyen egyszerűen "odasétálunk", s "az ott levők megengedik", hogy megpróbáljunk segíteni. Valószínűleg erőszakosabban kellett volna nyomulnunk, de hát a mi motivációnk túl kicsi volt az ott állók motivációjához képest. Mi csak a városnak akartunk segíteni, s nem pedig megélni ebből a segítésből. Ettől függetlenül -ha kérhetem-, ne add fel ezt az oldalt, hátha összegyűlünk itt egy páran, a mi felfogásunk szerinti "civilek". Aztán megbezéljük dolgainkat szépen, csöndben. Ez lesz a mi terápiánk :) Az egészet munka MELLETT. Nem pedig HIVATÁSBÓL.

2006. 08. 15. 6:49

joel írta: Egyébként visszatérve az eredeti témához: egyre jobban furcsállom azt, ami kezd kibontakozni itt Esztergomban. Olvassa még valaki az egominfót azok után ami ott az elmúlt két hétben zajlott?

Joel! Az a bajom, hogy csak egy hete vagyok ismét net-közelben (képzeljetek el 2 hetet internet nélkül; teljes pihenés), ezért pont lemaradtam a lényegről. Hiába olvasgatok vissza nagy kapkodva, nem derül ki, mire gondolsz. Igaz, hogy már a nyaralásom előtt is kezdtem túl felületes lenni a "hörgések" olvasásában...

Annak viszont örülök, hogy többen névvel vállalva megjelentek (Miavecz, Haller, Ocskay), ettől azért egy kicsit hitelesebb is lett az egész.

Szeretnék egy kicsit a jövőbe látni :)

2006. 06. 10. 8:13

Jobb lenne, ha egy link új ablakban nyílna meg, nem?