Lacika - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Lacika

Regisztrált:
2008. 10. 14. 20:27
Utolsó belépés:
2021. 08. 11. 19:30

2015. 05. 29. 18:27

Anno a Hídlap másként tálalta.

"A városőrök a Magyar Suzuki Zrt. támogatásával három Suzuki SX4-es típusú autóval kiegészítve végzik feladataikat, melyekben rendszámfelismerő-készülék, kibővített elsősegélycsomag, defibrillátor, GPS-berendezés és forgalomirányító tárcsa is lesz."

Természetesen örülni kell az ajándéknak.

 

http://www.hidlap.hu/news/view/debutal-a-varosorseg/

2015. 05. 29. 18:14

2009-ben a Városőrség hármat kapott, azok is eltűntek akár a városőrök.

https://www.szeretgom.hu/content/52545-megalakult-a-varosorseg

 

2015. 05. 06. 20:04

Képviselő úr, Öntől idézek :

 "Ugyanakkor most, amikor már elkezdődött az eljárás, ilyenkor demonstrációt tartani, nos ez inkább tűnik úgy, mintha egy család tragédiáján keresztül szeretnék néhányan a népszerűségüket növelni."

Szeretném felhívni a figyelmét arra,  hogy az, hogy most ELKEZDŐDÖTT az eljárás az március 30-i exhumálás következménye.

A Párdányi -család kérésére a Mi Esztergomiak segítségével sikerült tisztázni a helyzetetet, beigazolni a csoportosan, bűnszövetségben elkövetett lopás és kegyeletsértés bűntettét, ebben őket nem a népszerüséghajhászás vezette, hanem az hogy végre elnyerjék méltó büntetésüket az elkövetők.

Még egy idézet Öntől : 

"Természetesen én is hallottam a történtekről, s nem gondolom, hogy létezik bárki is, aki nem ítéli el ezt az aljasságot."

Akkor tiszteletteljesen kérdezem : Ön, és a Városi Képviselőtestület többi tagja miért nem jelent meg a rendezvényen, hiszen / megismétlem  az Ön szavait /

 " nem gondolom, hogy létezik bárki is, aki nem ítéli el ezt az aljasságot."  Jelenlétükkel kifejezték volna mondatának igazságát.

Záró gondolatként nekem úgy tűnik, hogy nem egy független civil szervezetnek, hanem a képviselőtestület tagjainak kellene növelni a népszerűségüket.

2015. 05. 04. 19:50

Tisztelettel várunk mindenkit!

A MI Esztergomiak független civil szervezet tisztelettel várja a polgármester asszonyt és az önkormányzati képviselőketa Belvárosi Temető elé május 6-án, szerdán 17 órakor kezdődő demonstrációnkra.
A területet 2015. augusztus 21-ig a Jobbik Magyarországért Mozgalom rendezvény céljára lefoglalta, de ezt a felelősségre vonásra irányuló figyelem felhívó rendezvényt a MI Esztergomiak független civil szervezet rendezi, ezért várunk mindenkit!
Azokat elsősorban, akik szeretnék a Kegyeleti Kft. 2013. decemberéig terjedő működését teljesen kivizsgálni, akik megnyugtató választ szeretnének adni az esztergomiaknak.
Megszólalási lehetőséget biztosítunk a megjelenő önkormányzati tisztségviselőknek.
Meggyőződésünk, hogy börtönben a helye a koporsó tolvajoknak és az ehhez az aljasághoz kapcsolódó más bűncselekmények elkövetőinek!
Ez ügyben végre fogjunk össze, mert Esztergomban nem lehet temetetlen a múlt.
MI Esztergomiak nevében:

Méhes Szilveszter
Szopkó László alelnökök

2015. április 30.

2015. 05. 02. 13:07

Nem tudtam, hogy van előzetes moderálás, köszönöm a választ.