Lacika - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Lacika

Regisztrált:
2008. 10. 14. 20:27
Utolsó belépés:
2021. 08. 11. 19:30

2016. 05. 20. 14:46

Egyszerű a magyarázat a telepítésükre: Volt egy Meggyes-csókos informatikai cég meg egy vasipari vállalkozó, aki nagyot kaszált rajta.

2016. 01. 18. 9:49

... " Ott díszeleg rajta a romváros díszleteként szolgáló Gimesi “szálloda és mélygarázs építő” Sándor szállodája, aminek már akkor, - ahogy a dicsőségtábla is hirdette: 2010. április 31. napján - gazdag vendégeket kellett volna fogadnia."... A táblát már régen levették ugyan, de az április 2010-ben is csak harminc napos volt ! Akkor mi a gond ? majd ha lesz április 31 akkor át is lesz adva a szálloda. Nyelvöltés

 

2015. 08. 29. 13:48

A templom színe a műemlékesek által meghatározva az elkészült festés jelenlegi színe marad.

Az oszlopok és a lábazat is ilyen nyers színben maradnak  védőfestékkel lekezelve.

Az információm a kivitelezőtől származnak.

 

Törölt felhasználó #43

2015. 07. 02. 18:36

Nekem kissé furcsa ez a hirtelen megnőtt bevétel, évekig veszteséges volt, utána majdnem egymilliót hozott egy Strigonium-beszámoló alapján, most már 3 év alatt 30 milliót ?! Kapirgáljanak csak tovább, lesz ez még több is  - sajnos csak papíron - ! Jelentős bevételemelkedést hozhat például a Hídlap megszünése utáni egyenleg, ha kiadásként kivennénk belőle az ETV főzőműsorait, az Életek és sorsok sorozatot meg egyáltalán az egész ETV kissé tisztázatlan és zavaros átalakulását az RTVE néven futó TV-müsorra.

Ezekre "átcsoportosították" a parkolási bevételt, ha figyelembe vennénk máris nem 30 hanem 300 milliónál járhatnánk.

 

 

 

 

2015. 06. 18. 19:59

Örölök neki, hogy valami változás, javulás következik be a helyi közlekedésben, azonban még nagyon messze van az elfogadható megoldástól

Más téma: Már többször több helyen felvetettem már hogy időszerű lenne aktualizálni a megállók nevét, a közterületek névváltozása miatt ez most részben megtörtént.

De könyörgöm, mikor változtatják már meg a menetrendi kiírásban a következőket :

KISPIPA VENDÉGLŐ : Évek óta megszünt a vendéglő, a megálló egyébként is szintén évek óta a volt Bottyán iskola előtt van !

GAZDABOLT : Évek óta megszünt, most pékség ! (Mellesleg Magyary László utcának is van írva, az pedig a volt Kályhagyárnál van, a majdnem szemben lévő utca a Magyar utca.

FINOMMECHANIKAI VÁLLALAT : Évek óta megszünt, jelenleg Grante - még étterem is !

VASIPARI KTSZ : Legalább 25 éve megszünt, jelenleg magántulajdonban lévő üres épület.

Jó lenna már aktualizálni a neveket !

Aki a megállóknak nevet adott járt már egyáltalán életében ezeknél a megállóknál, vagy elővette a Volán 30 éves menetrendkönyvét és kimásolta ???