Lacika - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Lacika

Regisztrált:
2008. 10. 14. 20:27
Utolsó belépés:
2021. 08. 11. 19:30

2018. 02. 19. 22:57

A fényképek közzétételéről előbb már írtam, egyértelműen törvényellenes. 

A politikai rendezvényekről : Magyarországon a Nemzeti Köznevelési Törvény  tiltja, hogy a nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet működjön, továbbá párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység végzését is tiltja az oktatási intézmény falai között abban az időben, amíg az óvoda, iskola, kollégium ellátja a gyermekek, tanulók felügyeletét. [24.§ (3) bek.] 
Ez Orbanisztánban természetesen a gyevi bíróra és az államtitkárokra nem vonatkozik .

2018. 02. 18. 13:10

Hogy is van ez ? Nem találtam kitételt arra hogy államtitkárokra nem vonatkozik : 
" a személyiségi jogok a kiskorú gyermeket is megilletik, amelybe beletartozik a képmás elkészítéséhez és felhasználásához való jogosultság is. A közösségi oldalon való közzététel nyilvánosságra hozatalnak minősül, amely a gyermek (14. életéve betöltését megelőzően a törvényes képviselője) hozzájárulása nélkül a személyiségi jogainak a megsértését jelenti."
A többiek szüleivel együtt forduljatok a bírósághoz :
"A személyiségi jogok megsértése esetén a polgári törvénykönyv részletesen meghatározza, hogy a sértett fél milyen szankciókat érvényesíthet – a jogsértés megtörténtének bírósági megállapítása, a jogsértés abbahagyása és eltiltás a további jogsértéstől, a megfelelő elégtétel adása –, amelyet a fél a bíróság előtt jogosult érvényesíteni."
"Völlner megér egy misét" !

 

2016. 08. 04. 23:31

Volt alternatíva, de az "ellenzék" nem volt képes megegyezni, minden körzetben mindenki indított jelöltet, plusz a "független" jelöltek.

Ez a klasszikus felszalámizás volt, így nem csoda, hogy 20-24 %-al bekerülhettek a markukba röhögő fideSS-es jelöltek.

2016. 08. 04. 18:10

Valóban jó látni a megújult utakat, de semmi köze a városnak hozzá, a Közútkezelő végezte a munkákat, mivel ezek az utak nem városi, hanem állami kezelésben és tulajdonban vannak !

Tulajdonképpen mindegy, a lényeg hogy fel lettek újítva.

2016. 08. 04. 10:50

Hol van szabályozva a "tiltott hely" ?

Az összes lámpaoszlop tele van ragasztva, a Lőrinc utcai házak alatti falak tele vannak ragasztva, a volt Granvisus előtt a Kossuth Lajos utcai palánk tele van ragasztva és még sorolhatnám.

Ezek most tiltott helyek vagy nem ?