bevandorlo - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

bevandorlo

Regisztrált:
2008. 10. 09. 8:34
Utolsó belépés:
2011. 06. 08. 22:14

2010. 10. 27. 0:12

Jó a cikk!!!! Mindenéppen az kell,hogy egyrészt ne csak az Éva harcoljon és a jobbik kezdeményezzen, hanem érezzék,hogy minden irányból és minden helyzetből "lőnek" rájuk! A saját fegyverüket kell ellenük fordítani,hiszen ők is hasonlóan cselekedtek!

És ahogy írtátok, az országos 2/3-os fölény gyorsan kopik egy-két hasonló ügy kapcsán! 

Ha bárhol lehetőség lesz engedélllyel "turkálni" a dokumentumok között, feltétlenül élni kell vele.
Örülök,hogy továbbra is egyvéleményen vannak a helyi ellenzéki pártok és közösen sokmindent megtehetnek!

El tudok képzelni pár tisztáldozatot a fidesz részéről, csakhogy ez a hangulat,ami az országos népszerűségre is kihathat, kicsit lecsillapodjon! Szerencsére a kezünkre játszik az a sok baki, amit eddig fel tudott mutatni a fidesz! Meg is értem,hogy az első 100 nap eredményét még a nagyvezérük is 3 napig magyarázta a saját vezetőinek és tagjainak:)))))

Szóval így tovább, sőt, mindent bele!!!!!

 

 

 

2010. 10. 25. 21:32

Egészen véletlenül a gázmotorral kapcsolatban tudok némi infomációt.

Szóval , egy komplett gázmotor 1,2 MW teljesítményű 300.000 EUR. Ez kb 85.000.000 Ft. Most egy áthelyezés, amihez kell csinálni egy remek betontalapzatot és természetesen be kell húzni a gázvezetéket és az áramkábeleket, valamint a telemechanikai kábeleket, szinte biztos,hogy nem kerül 54.000.000 Ft-ba. Szóval valaki elszámolta vagy ne adj Isten lenyúlta volna? Én nem hiszem ezekről a FIDESZ-es emberekről,hiszen szegény M.T-t még életében szentté kell avatni,annyi igazságtalanság történt vele szemben! :):):):):):):):) Pont ebben hibáztak volna? :))))))))

Ezek akkora sunyi dögök, hihetetlen!!! Nem baj, a "kóterbe" lehet vinni befőtte, csak a levet kell leönteni róla! :)))))) Ennyit megérne nekem, hogy ott lássam őket, pesze nem azért, mert bármi zsiványságot elkövettek volna, egyszerűen csak kicsit pihenni, összeszedni a gondolataikat, gondtalanul heverészni:)))))) És ott iskolába is lehet járni, talán további abszolutórium is kikerekedne belőle:)))))))) Pl zsebmetszés, növénytermesztés vagy hasonló területről :)))))))) Ha az örökös felolvasó frakcióvezetőre gondolok, még állattenyésztés és tartás is szóba jöhetne:))))))

 

2010. 10. 04. 0:43

Kedves Esztergomiak!

 

Én 2001 óta élek a városban. Ez idő alatt kezdtem én is "kicsit" besavanyodni, hiszen sok mozgástere nem volt az embernek, minden ötlet, minden próbálkozás elhalt!

De a mai este fantasztikus érzésekkel ajándékozott meg! Ismét lehet hite és szabad akarata az embernek! Biztos vagyok benne, hogy az új vezetés nem bábjátékosok illetve bábok, hanem valóban olyan emberek lesznek -  van aki önként és van akiből kevésbé nézem ki, de ki tudja... - akik a várost és annak polgárait fogják szem előtt tartani!

Ezt az estét kár lett volna kihagyni! Nagyszerű volt látni és érenzi,hogy a város mennyire egyet akar!

Én, Bevándorló, mindenben maximális segítséget és támogatást fogok adni és hiszem, hogy ezt a támogatást minden egyes pogár meg fogja adni, mert mindenki magáénak érzi ezt a nagyszerű várost, ami valóban és méltán lehet egy Duna-parti gyöngyszem! Kacsintás