Kata - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Kata

Regisztrált:
2006. 05. 22. 0:00
Utolsó belépés:
2012. 03. 20. 19:00

2006. 05. 31. 9:36

Joel, nekem nem látszanak bizonyos részek az oldalon ....itt pl az "új hozzászólás"nál kb tudtam hol van a helye úgy tudtam rákattintani, mert nem látszott.:)

A hírekben a kis képek látszanak, a hír maga nem. Kata

2006. 05. 29. 17:02

"...a feltöltött költségvetéshez tartozó pénzösszegre a rendszer (qrucz ötlete alapján) "gyűjtést" szervez - a felhasználók megtehetik felajánlásaikat..."

A költségekre a gyűjtésen kívül lehetne reklámból is pénzt kapni. Joel, lehet hogy nagyvonalú vagy, de szerintem mint finanszírozott tevékenység sem állna neked rosszul a szeretgom.hu . :)) Szóval vállalkozóknak hirdetési felületet biztosítani, vagy egy aranyoldalakhoz hasonló adatbázisban való megjelenés, bizonyos összegért, aminek csekély százaléka a szeretgom civil egyesületé, másik -nagyobb hányada- a honlap kiötlő fenntartóé lenne.. Vélemény??

2006. 05. 29. 0:19

Mindkettő funkció él (és egy pár perc múlva a régi hozzászólások is átszámozódnak)

Ez igen kérem szépen, Mint a villám! :)

Kicsit a legördülő "Fórumok" lista jobbra becsúszott a másik tábla alá. Lehet, hogy a perc, másodperc helyett p, mp elég és úgy elférne.

2006. 05. 28. 23:45

egy olyan beülős, beszélgetős estét, mint amit néhány egominfo.hu-s fórumozóval csináltunk tavasszal, ahol ezeket a dolgokat konkrétan ki tudnánk találni. Nem akarok én eldönteni mindent,
---------------------- Abszolút egyet értek, bár egy majdani délutáni alkalom részemről kisbabázás miatt megoldhatóbb lenne. De ne szaladjunk előre. Jöjjenek csak az érdeklődők egyenlőre:))

2006. 05. 28. 23:34

Jó az előnézet jól használható,


-a fentről lekérdezett "Fórumok"-listában az egyes fórumok paramétereinél az utolsó hozzászólás ideje mellett jó lenne a hozzászóló nevét is olvasni


-a hozzászólás egy fórumon belül kaphatna sorszámot, függetlenül attól, hogy esetleg egy közbenső levélre válaszol a hozzászóló, nem az utolsóra..