Kata - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Kata

Regisztrált:
2006. 05. 22. 0:00
Utolsó belépés:
2012. 03. 20. 19:00

2006. 06. 21. 8:53

...Annyi (fizetos) munkam lett az elmult 2 hetben, ... akkor hagylak is békén, viszont itt egy érdekesség,- egész jó dolgokat írnak benne www.3fn.net/guide/Most_Frequent_Web_Design_Mistakes.html ha alábbhagy a hivatalos munka-folyam, és szeretgomozol, ide is fel lehetne írni, hogy pl: "Regisztrálj Most". Üdv Kata

2006. 06. 20. 22:44

Nem olvassa senki a Szeretgomot?
-vagy olvassa, csak nem ír hozzá? Joel, csak nem szabin vagy? :)
-vélemények a logóról ?

2006. 06. 17. 0:24

joel írta: Ezt nem is értem. Párkányban van Lidl, akinek ez az árfekvés és minőség kell, annak eddig sem kellett messzire mennie (bezzeg én meg mehetek a Cora-ba Budakalászra vagy Törökbálintra ha a kedvenc sajtomat akarom megvenni:).

Joel, Jogos a felvetésed sajt ügyben :). Isten őrizz hogy a Lidl mellett szóljak!! Sajnos itt is az érvényesül a bolt "neve" kapcsán, mint általában, hogy kész tény, ez lesz, és passz. Semmi piackutatás, neadj isten megkérdeznék a népet... mit szeretnénk :), szóval túró az egész.

Viszont ha most ettől eltekintünk... cseréljük ki a bolt nevét gondolatban akármire és úgy nézzük a hírt: én azzal nem értek egyet, hogy a "bolt érdeke" idejönni. Persz nekik megéri, de hát azért csak a városnak is érdeke, ha fejlődik... mégha egy bolttal is. Sajnos ha ezek megvették magánszemélytől a telket, akkor mese nincs, ők jönnek. Viszont ha pmhivnál azért cirkuszolnak velük, hogy ne jöjjenek ide akkor minek ez a sok melléduma mondják ki.

Az egész ügy azért nem tetszik, mert ha véletlenül vmelyik komolyabb áruház szeretne erre felé terjeszkedni, lehet hogy nem is próbálkozik nálunk, mert már rossz a hírünk ilyen Lidl meg Mahart huzavonák miatt.

bocsi -hosszú voltam - kicsit pipa vagyok rájuk.

2006. 06. 16. 9:55

"...a város kívánsága, hogy a kereskedelmi cég építse meg a majdani áruházukhoz vezető utat és hidat, hiszen a cég érdeke, hogy egy újabb egységgel bővüljön az áruházlánc"

Szerintem a város kicsit engedhetne! Hiába örülnék személy szerint inkább egy CBA nak a város azon részén, azért ez is jobb a semminél. Nem kizárólag a "cég érdeke" az építés, vannak itt páran akik talán használnák is.. :) Hogy van ez? Hogy ha akar valaki valamit jöhet, de legyen hálás Esztergomnak hogy ide engedjük?

2006. 06. 16. 8:18

a tervezendő logó ide is felkerülne? vagy ide valami jófajta betűvel írjuk ki a Szeretgom nevet? most nézem, hogy valahová fel kellene írni ...