Teddy - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Teddy

Regisztrált:
2008. 08. 29. 21:08
Utolsó belépés:
2011. 12. 21. 8:56

2010. 10. 10. 18:54

 Rám számíthat Esztergom, nem engedem, hogy elvegyék az esztergomi polgároktól azt amiért megdolgozott, jogos jussa ez a gyarapodás az itt élő embereknek.

Köszönjük, Megges Tamás úr. Ez nemes lélekre valló, önzetlen felajánlás volt - bár nem hiszem, hogy sokan szeretnék

ezt az önfeláldozását igénybe venni a korábbi túlélői közül.

2010. 10. 04. 0:19

Megjöttél te is, kedves?

 

Elkéstél - ezzel a különleges zamatú szöveggel egyetemben.

2010. 10. 04. 0:11

Hát, ez is megtörtént. Gratulálok az új polgármester bátorságának és elszántságának - kívánok erőt és kitartást, valamint nagy körültekintést és határozottságot.  És nem árt odafigyelnie az átadásig eltelő időben - a levonuló ár sok hordalékot fog magával vinni, most is tud még kárt-bajt okozni. És gratulálok a nem-Fidesz erőknek: a teljes falanx most meghozta végre az eredményt. Remélhetően nem bomlik azonnal atomjaira, a városnak komoly szüksége van az összefogásra.

 

Kis üzenet az Esztergomiaknak, a távolból: ezzel nincs vége semminek - még csak most kezdődik. Lehet ünnepelni, de ne dőljetek holnap hátra, hogy milyen ügyesek is vagytok - mint egykoron... Ti ismertek, tudtok mindent, ami itt történt, hiszen veletek történt meg. Végre felszínre hozható, számonkérhető, ellensúlyozható, és ezt meg is KELL tennetek - de nem ész nélkül, zsigerből. A régi garnitúra megroggyant, de nem semmisült meg.  ugyan azok az arcok vigyorognak majd újra rátok. Ha az új polgármesterasszonyt magára hagyjátok, nem álltok ki mellette, nem segítitek (amire egy jó ideig mindennél jobban szüksége lesz) - bukásra kárhoztatjátok saját új vezéreteket. Egymaga, ilyen eőzménnyel, ilyen örökséggel és ilyen testülettel nem tud mit kezdeni. Maradjatok mellette és segítsétek mindenben, nyíltan, bátran - ideje végre már.

2010. 06. 29. 19:15

 "Bízom benne, hogy a DR a neve előtt emberséget rejt. "

 

Most mit lehet erre mondani?

 

A családját, fiát, unokáit? Ez elég emberséges lenne? Esetleg dicső tetteit az önkormányzat égisze alatt? Ez elég emberséges lenne? Esetleg a mindenféle jogosultság nélküli oktatói tevékenységét? Ez elég emberséges lenne? esetleg a kulturált iwiw és egyéb megnyilvánulásait? Ez elég emberséges lenne? Esetleg a saját szakmai karrierjét és ottani tündöklését? Ez elég emberséges lenne?

 

Erre nem lehet semmit mondani. Ebben a városban az ebbe a városba kellő és való polgármester kitünteti az ebbe a városba illő és való önkormányzat ebbe a városba illő és való oszlopos tagját, Legfőbb Támaszt és Stabil Pontot Meggyes Életében.

 

EZT nektek - vagy... anyám, én nem ilyen lovat akartam...? Bocsika, volt idő gondolkodni, most tessék élvezkedni.

2010. 06. 19. 22:38

" Emberek! Na akkor tényleg elvesztem a FIDESZ íránti reményem, ha ez az ember szerepet kap valamilyen kormányzati helyen!!! "

 

Nahát, hogy neked mid nincs.... ?! 

 

Még mindíg kevés a tény és a valóság - Fatalista Álmok Országa él és virágzik. Lassan tényleg menthetetlen az egész, ahogy látom.