vándor - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

vándor

Regisztrált:
2008. 08. 23. 17:07
Utolsó belépés:
2021. 05. 05. 17:11

2021. 05. 05. 17:30

Szép jónapot Holdnak  fényes lánya! Örömmel olvastam válaszod minden sorát, köszönöm!  Kicsit füllentettem  az előző írásomban, mert nem csak akkor voltam kíváncsi hanem máskor is! Bocsánat érte, mert azt gondolom a kíváncsiság  és a tiszteletteljes érdeklődés egy régi barát után  azt hiszem bocsánatos dolog! De a lényeg, hogy nagyon tetszik ez a hűség a szeretgom, általam legkedveltebb oldalához igen csak meggyőzően tiszteletre méltó! Sajnálom, hogy a sors kicsit megkínozott de örülök annak , hogy rendbejöttél és ismét gazdagítod ezt az oldalt gondolataiddal!  További  jó egészséget és szép gondolatokat kívánok  amit legnagyobb örömünkre  megosztasz  majd velünk!  Végezetül, mert tudod kedvelem a verseket és most főleg József Attila mellett, de nem utána, Radnóti a másik akit szívesen olvasok, nos tőle küldök egy rövid kis versecskét  melyben lehet akármilyen gondolat, most mikor az ember  vékony jégen jár! Vigyázz magadra én is igyekszem tenni ugyan ezt!

Este lett – Radnóti Miklós

Este lett, a vén tető aszú
fájában alszik most a szú.
S a ringató homályban ringó
virágon dongat még a dongó.
Szárnyukba rejtik csőrük a libák,
szagosat fú felém egy jázminág.

2021. 05. 04. 11:03

Jó napot kedves Holdfény! Olyan régen írtam már neked. Most valamiért visszanéztem az utolsó hónapok írásait és találtam egy kérdést, melyre én is kíváncsi lettem, tényleg honnét ered a tűzmadár! Könnyű dolgom volt  és ide is idézem a googlit! https://hu.wikipedia.org/wiki/F%C5%91nix    De a lényege, hogy : eredetileg az egyiptomi mitológia egyik teremtménye volt. ..... A Halottak Könyve és más szent óegyiptomi szövegek tanúsága szerint Héliopolisz egyik szent szimbóluma volt, és szoros összefüggésben állt a felkelő nappal és a napistennel, Rével.   Bocsánat , hogy ennyi idő után belekotyogok az írásodba! Továbbra is szeretettel üdvözöllek kedves Holdfény!

2019. 04. 28. 10:22

Image result for valéria napi köszöntő virágok

   Kedves Valéria! Régen jártam erre, de a nagy vándorlásom útja ma ide vezetett! Különös oka van ennek, mert, hogy névnapot kell ünnepelnünk! Valéria ! Milyen csodás ez a név, szívből köszöntelek  és ne hidd, hogy elfelejtettelek csak mert mostanában nem járok erre!  Isten éltessen  és légy nagyon boldog egészségben és szeretetben  sok legyen a részed!

Image result for valéria napi köszöntő virágok

 

 

2018. 02. 03. 14:23

Jónapot kedves Holdfény! Élvezettel olvasgatom   beszélgetéseiteket és  néha sajnálom hogy gyakorlatilag hűtlen lettem ehhez az oldalhoz!  Nagyon örülök hogy  jólérzed itt magad és  intelligens és sokrétű a tudásban  jártas  beszélgető partnerre találtál!  Hűtlennek mondom magam, de ez azért nem fedi a teljes valóságot  mert rendszeres időnként   rátok nyitom ezt a virtuális ajtót és bekukkantok hogy  miről folyik a beszélgetés éppen, de már nem igen szólok hozzá itt semmihez! Pillanatnyilag megelégszem azzal, hogy  olvasgatom a beszélgetéseiteket!  Érezzétek jól magatokat  legyenek szép napjaitok  itt is!    Képtalálat a következőre: „Vándor gif”Én most vándorlok tovább, hogy legyen honnét  és hová vissz.vissza térnem!

 

2016. 07. 21. 18:47

Kedves Holdfény! Már nagyon régen nem jártam itt! Most valamiért kíváncsian bekukkantottam és persze csak a Te oldaladra voltam kíváncsi! Nagyon örültem ,hogy Te még mindig hűségesen szerkeszted ezt az oldalt! Nagyon szép és szinvonalas amit csinálsz! Nagyon tetszenek a versek és a hozzájuk rendelt illusztrációk!  Az izlésed változatlanul kitünő!   Egy nagyon szép verssel köszöntelek és végtelenül örülök hogy megismertelek , még akkor is ha ez az ismeretség csak a virtuális világban jött létre!

Katzler Hilda gyönyörű versével  köszöntelek!

ÚGY VINNÉLEK…

Úgy vinnélek ezerfelé......
leszámolva minden panasszal,
napsugaras nyarakkal szépítve az időt,
a kétkedőt.
A zsebembe betennélek,úgy védenélek,
önmagad elől is rejtenélek,
csak magamnak szeretnélek,
ezerfelé így vinnélek.

Haraggal perelnék a kétségekkel,
vitáznék a torz évekkel,
a hazug érvekkel,
a semmitmondó szavakkal.
A hajamba befonnálak,
úgy mentenélek,úgy tartanálak...
eggyéválva ölelnénk egymást a mának,
csak magamnak akarnálak.
Féltenélek!
Ezerfelé így vinnélek.

Úgy vinnélek ezerfelé...
nem veszekednék a magánnyal,
kibékülnék a világgal,
száz elrontott vággyal,
úgy megtartanálak…
a szívembe bújtatnálak,
odasimulnék melléd…
s ha szeretnéd,mindent elengednék.

2o14.június 27.

Katzler Hilda

További  nagyon szép munkát kívánok neked, mert ez a szeretgomnak csak a javára válik!

Szerető tisztelettel feléd, vándor!