Balesetet okozott, majd elhajtott
Bulvár
2013. nov. 28.

<p style="text-align: justify;">Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen elkövetővel szemben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. november 20-án 16 órakor ismeretlen személy Leányvár belterületén, az Erzsébet utcában közlekedett az általa vezetett feltehetően lila színű, három ajtós Suzuki Swift típusú személygépkocsival.</p>

A járművezető nekihajtott egy várakozó személygépkocsi hátsó, nyitott ajtajának, melynél a tulajdonos tartózkodott. A sértett az ütközés erejétől az autójának esett, melynek következtében sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen Suzuki személygépkocsi vezetője az ütközés után megállt, de nem szállt ki a kocsiból, majd adatainak hátrahagyása és segítésnyújtás nélkül továbbhajtott a Bécsi út irányába.

  

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a balesetet okozó személygépkocsi vezetőjének azonosítása érdekében a lakosság segítségét kéri. Aki a balesettel, annak okozójával kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá a 33/510-240-es telefonszámon.

 

/KEMRFK/

(forrás)