Ki akarták rabolni az épületet - a polgárőrök fogták el őket
Bulvár
2013. okt. 21.

<p>Apa és fia akarta kifosztani szombat este az Esztergom-Kertvárosban található Euro-Kapocs szállót. Az arra járó Kertvárosi Polgárőrség akadályozta meg ebben a rablópárost.</p>
<p style="text-align: justify;"> </p>

Szombat este, nem sokkal 10 óra előtt lettek figyelmesek arra az Esztergom - Kertvárosi Polgárőrség éppen arra járőröző tagjai, hogy két férfi ki akarja fosztani a Gárdonyi utca sarkán lévő épületet. A polgárőrök az utcába hajtva egy fehér, furcsán parkoló Suzuki típusú járművet láttak.

 

Ekkor:

"Kiszálltunk, és kívülről befelé világítva a szálló épületébe, egy világos kabátos alakot láttunk meg, amint keresztülrohan a helyiségeken a másik utca felé. Mindkét személyt megfogtuk, a Rendőrséget értesítettük, a megérkezésükig a fal mellett tartottuk az elkövetőket."

 

A rendőrök nagyon hamar megérkeztek, megkezdték az intézkedést. Egyik embernél sem voltak iratok, ellenben ruházatuk átvizsgálásakor egyiküknél fogókat, feszítőket találtak. A rendőrség az elfogásukat követően mindkét férfit előállította az Esztergomi Rendőrkapitányságon.

 

/Hírszerk/

(forrás)