Válságkezelés luxuskozmetikumokkal
Közélet
2009. febr. 16.

<p>A gazdasági válság kellős közepén a Közbeszerzési és Ellenőrző Bizottság 3,5 millió forintot költött az adófizetők pénzéből luxuskozmetikumok vásárlására.</p>

Ez már önmagában is „érdekes”, de ha megtudjuk ki volt a szerencsés kiválasztott, aki leszállíthatta ezeket a kozmetikumokat méginkább elkezdhetjük csóválni a fejünket.

Emlékeztek még Zsuzsikára?

Ő Silyéné Grim Erika. Igen annak a Silyének a felesége, aki történetesen a városi kézben lévő EHÍR Kft ügyvezetője.

Nos, a mi EHÍR-es Silyénk feleségének van egy betéti társasága, az ER-MA PHARMA BT. A Bt. kültagja a jelentős tartozással rendelkező Silye József.

A város – minő véletlen! – épp őket választotta ki a beszerzés teljesítésére a Közbeszerzési és Ellenőrző Bizottság 2008. október 30-i ülésén.

Talán érdemes felidézni néhány Zsuzsika tollából származó fórumbejegyzést.

 

„Én, mint két gyerekes anya többet kaptam a várostól, mint amennyit elvett tőlem az ország.”

 

„Nekünk a zsebünkben miért lesz attól kevesebb, ha fejlődik a városunk? Mindenkinek az van amiért megdolgozik. Persze van olyan is aki tisztességtelenül tesz szert igen nagy vagyonra.”

„Tudod, sokan meggazdagodtak a régi időkben, mert közel voltak a "húsosfazékhoz, összevásároltak fillérekért ingatlanokat, felhalmoztak igen nagy javakat és most nem tudnak vele mit kezdeni.”

„Az Ehír új ügyvezetője a férjem, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet dolgokról saját véleményem. A Meggyest meg szerintem klónozni kéne, hogy mindenhol ott legyen és rendet tegyem, amiért ő a hibás!”

„Ti meg tudnátok élni 60-80 ezer forintból havonta?”

„Szerintem Meggyes Tamás már elég sokat le tett az asztalra.”

„Saját vállalkozásom van, egészségügyi és illatszer területen, megnézheted a weboldalamat. Szerintem a terhességi tesztek importja nem igazán kötődik a városvezetéshez.”

„tudom értékelni azt a mérhetetlen gyarapodást és fejlődést, ami a városban folyik”

 

Sokáig nem értettem rajongását, de itt szeretnék köszönetet mondani a Közbeszerzési és Ellenőrző Bizottságnak, hogy felnyitotta a szememet! Ezek szerint van az az összeg amennyiért lehet szeretni Meggyest!

(forrás)